“Έδειραν και παγίδευσαν τον αδερφό μου – Δεν πιστεύω τίποτα αν δεν του μιλήσω”

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακου. Ο 12χρονος Νικήτα από τη Ρωσία που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ βγήκε από την καταστολή. Η διαδικασία αποσωλήνωσης ολοκληρώθηκε το πρωί και ο μικρός ανέκτησε τις αισθήσεις του σκορπίζοντας δάκρυα χαράς στους συγγενείς του αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Παίδων κ. Τομπούλογλου είπε μιλώντας στον Alpha:
Στις 8.45 το πρωί αποσωληνώθηκε και είναι σε σταθερή κατάσταση. Τον επισκεφτηκε η μητέρα του η οποία συνομίλησε μαζί του σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης.
Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1 τα πρώτα τεστ δείχνουν πως το παιδί παρουσιάζει προβλήματα κινητικότητας στα κάτω άκρα ωστόσο είναι νωρις για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα τoυς αλλά και το πόσο ενδέχεται να βελτιωθεί η κατάσταση του.
Όπως λένε οι ειδικοί, είναι νωρίς και για να ακολουθήσει ο μικρός πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δέκα μέρες.
Την Τρίτη ο 12χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο για τραύμα που φέρει στο αριστερό του χέρι.
Σοκαρισμένη από όσα διαβάζει στα ελληνικά ΜΜΕ, δηλώνει η αδερφή του 20χρονου Ολλανδού που κατηγορείται για την επίθεση στο μικρό από τη Ρωσία, μιλώντας στο Εθνος της Κυριακής.
Ο αδερφός μου δεν είναι φονιάς. Είναι απλώς ένα παιδί. Αν δεν τον ακούσω να λέει ότι το έκανε αυτό, να μου εξηγεί τι και πώς, δεν πιστεύω κανέναν. Ο Σιρίνο που ξέρω εγώ δεν θα έκανε τέτοιο πράγμα.

Read More

And More