Δες αποκλειστικά το trailer της νέας ταινίας “Στρουμφάκια 2”!

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη στις 5 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood, με νέες διασκεδαστικές περιπέτειες χάρη στην εμμονή του σατανικού μάγου Δρακουμέλ που συνεχίζει -ευτυχώς για μας- να τα καταδιώκει. Για μια ακόμη φορά θα τα απολαύσουμε σε εντυπωσιακό συνδυασμό 3D με live action, ενώ η ιστορία της νέας ταινίας θα μας φτάσει μέχρι το Παρίσι, όπου θα φτάσουν ο Παπαστρούμφ και τα υπόλοιπα Στρουμφάκια προς αναζήτηση της ωραίας Στρουμφίτας.

Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Έτσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου. Ο Παπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου – τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη- για να τη φέρουν πίσω. Όμως η Στρουμφίτα, που πάντα πίστευε ότι ήταν διαφορετική από τα άλλα Στρουμφ, αισθάνεται ότι βρήκε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα Πειραχτήρια και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να πειστεί ότι το Στρουμφοχωριό δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνη.
Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία ακούγονται οι φωνές των Ντορέτα Παπαδημητρίου ως Βέξυ και Σίσσυς Χρηστίδου ως Στρουμφίτα.

Παγκόσμια Hμέρα Στρουμφ!

Με αφορμή την ταινία που έρχεται, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Bαρκιζα Resort Exclusive η εκδήλωση για την Παγκόσμια Hμέρα των Στρουμφ!
data-lazy-src="%5C%22/files/Image/FAMILY/2013/06/GSD_7.jpg%5C%22"
Παιδάκια κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με απίθανες στρουμφοδραστηριότητες: να παίξουν το κυνήγι του θησαυρού, να ζωγραφίσουν στρουμφοσχέδια, να κυνηγήσουν μπλε στρουμφομπαλάκια. Όσα παιδάκια παρευρέθηκαν στη Βάρκιζα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τη Στρουμφίτα, τον Παπαστρούμφ και τον Σκουντούφλη, να πιουν μια μοναδική, δροσιστική μπλε Στρουμφογρανίτα και να κερδίσουν δωράκια από τα McDonalds και τα Giochi Preziosi!

data-lazy-src="%5C%22/files/Image/FAMILY/2013/06/GSD_26.jpg%5C%22"

Στο αποκορύφωμα της Στρουμφοδιασκέδασης φωτογραφήθηκαν όλοι γύρω από ένα απίθανο στρουμφογλυπτό φτιαγμένο από άμμο, τραγούδησαν “Happy Birthday” για τα γενέθλια του Peyo -δημιουργού των Στρουμφ – και φύσηξαν τα κεράκια της μπλε Στρουμφοτούρτας σε ένα στιγμιότυπο που αναμεταδόθηκε σε όλον τον κόσμο.

Δες αποκλειστικά το trailer της νέας ταινίας!

Read More

And More