Ντ. Παπαδημητρίου: ” Σε περίπτωση ενός τρελού έρωτα θα ήθελα να ξαναγίνω μητέρα”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Μάριος Αθανασίου που συμπρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση, “ Hangover IV”, μίλησαν στο περιοδικό OΚ για τη σχέση τους με τα παιδιά τους, τον έρωτα και τον ενδεχόμενο ενός νέου γάμου!

Ποια είναι η αγαπημένη στιγμή με τα παιδιά σας;

Μάριος: Μου αρέσουν πολύ οι αντροκουβέντες με τον γιο μου. Ο Αλέξανδρος είναι μόλις 8 ετών, αλλά μιλάμε σαν μεγάλοι. Πριν από λίγο καιρό, περνούσαμε έξω από τη Βουλή και του εξηγούσα ότι εκεί συνεδριάζουν οι βουλευτές που οι περισσότεροι- είναι κλέφτες και μας έχουν φέρει εδώ που μας έχουν φέρει. Δεν μου είπε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Μερικές ώρες αργότερα, αφού το επεξεργάστηκε, με ρωτάει, “Αφού αυτοί οι 300 είναι κλέφτες, γιατί δεν τους διώχνουμε από τη Βουλή και να βάλουμε μέσα άλλους καλύτερους;

Ντορέττα: Αυτό που με τρελαίνει με τους γιου μου είναι ότι διαθέτουν απίστευτο χιούμορ.΄Είναι πολύ πνευματώδη παιδιά και πολλές φορές με κάνουν να γελώ με τις ατάκες τους. Με τον Διονύση και τον Φίλιππο κουβεντιάζουμε τα πάντα. Πριν από λίγο καιρό με ρώτησαν, “ Πως γεννιούνται τα παιδιά;” Τους εξήγησα λοιπόν με απλά λόγια τι γίνεται, γιατί είμαι υπέρ της άποψης ότι τα παιδιά μας πρέπει να λένε πάντα την αλήθεια. Δεν θα καταδεχόμουν να τους πω ότι τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις τα σημερινά παιδιά, γιατί γεννιούνται με υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Θυμάμαι πριν τρία χρόνια με ρώτησαν, “Μαμά είναι αληθινός ο Άγιος Βασίλης;” και όταν τους απάντησα “ναι”, έβαλαν τα γέλια και μου είπαν, “ Άσε μας, ρε μάνα!”

Είστε σε σχέση αυτή την περίοδο;

Μάριος:
Ναι, είμαι!

Ντορέττα: Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να αποκαλύψω αν είμαι σε σχέση, αν προηγουμένως δεν έχω μιλήσει για αυτήν με τα παιδιά μου. Θεωρώ ότι όταν είσαι μητέρα και έχεις ανήλικα παιδιά, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική τι εικόνα βγάζεις προς τα έξω. Δεν πρόκειται λοιπόν ποτέ να με δεις να φωτογραφίζομαι με κάποιον άντρα, αν δεν πρόκειται για κάποιον τον οποίο τα παιδιά μου είναι ενήμερα. Γενικά, δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και δεν υπάρχει περίπτωση να με ακούς να λέω, “είμαι ερωτευμένη”. Εδώ και με τον πρώην άντρα μου είναι ζήτημα αν υπάρχει μια φωτογραφία που να είμαστε μαζί!

Δηλαδή, Ντορέττα, μετά τον χωρισμό σου, δεν υπήρξε κάποια σημαντική σχέση στη ζωή σου;

Μέχρι σήμερα δεν είχα αισθανθεί έτοιμη να ενσωματώσω την προσωπική με την οικογενειακή μου ζωή!

Θα ήθελες να ξαναπαντρευτείς;

Ντορέττα: Δεν είναι κάτι που το αποζητώ, αλλά σε περίπτωση που ήμουν τρελά ερωτευμένη και ήταν επιθυμία του συντρόφου μου, μπορεί να ξαναπαντρευόμουν.

Θα θέλατε να ξαναγίνετε γονείς;

Μάριος: Αυτό δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται. Συνήθως συμβαίνει μέσα από μια δυνατή σχέση, που αισθάνεσαι ότι ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο στη ζωή μου, δεν είμαι αρνητικός στο να αποκτήσω δεύτερο παιδί.

Ντορέττα: Θα ήθελα να αποκτήσω και άλλο παιδί. Επειδή έγινα μητέρα στα 24 χρόνια μου, δεν αισθάνομαι ότι έχει κλείσει το κεφάλαιο της μητρότητας για εμένα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά μου, οπότε σε περίπτωση ενός τρελού έρωτα, θα ήθελα να ξαναγίνω μητέρα.!

Διάβασε περισσότερα στο OK

Read More

And More