Τ. Κυριακόπουλος: Το μοντέλο που πρωταγωνίστησε στην τελευταία καμπάνια του Μ. Ασλάνη μιλά γι΄ αυτόν στο TLIFE

O Tάσος Κυριακόπουλος είναι το μοντέλο που έκανε την τελευταία καμπάνια για τον Aslanis Home, ενώ λίγες μέρες πριν τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου σχεδιαστή, είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν και για τη νέα σειρά εσωρούχων vero by Aslanis που θα κυκλοφορούσε τον Σεμπτέμβριο.

Δυστυχώς η σειρά αυτή δεν ήταν γραφτό να γίνει αφού η μοίρα είχε άλλα σχέδια… Το μοντέλο μίλησε στο TLIFE για τη μακροχρόνια συνεργασία με τον Μιχάλη Ασλάνη τον οποίο συγγενείς και φίλοι θα του πουν σήμερα στη Χαλκίδα το τελευταίο αντίο….

Ο Τάσος που εργάζεται ως μοντέλο κυρίως στο εξωτερικό, συνεργαζόταν με τον Μιχάλη Ασλάνη από το 2007 και έκανε guest εμφάνιση στην τελευταία επίδειξη μόδας το χειμώνα γιορτάζοντας τα 40 χρόνια του στον κόσμο της μόδας.

“Ο Μιχάλης θεωρώ ότι ήταν ο καλύτερος και πιο γνωστός Έλληνας fashion designer. Τον είδα το καλοκαίρι που στήσαμε την καμπάνια Aslanis Home.

-Σου φάνηκε στεναχωρημένος, καταβεβλημένος;

“Καταβεβλημένος όχι, αλλά πολύ προβληματισμένος με όσα γίνονται στη χώρας μας. Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα. Τον είδα πολύ καλά. Ήταν γεμάτος όρεξη για δημιουργία και νέα “ξεκινήματα”

-Για τα οικονομικά του δεν σου είπε κάτι;

“Δεν ασχολούνταν ο ίδιος, με τα οικονομικά τα είχε δώσει σε άλλους. Ήταν άνθρωπος της δημιουργίας δεν μπορούσε τους αριθμούς”…

Δες το backstage βίντεο από την τελευταία καμπάνια του Μιχάλη Ασλάνη για τα Αslanis Home

Read More

And More