Κινηματογραφική καταδίωξη στο Αιγαίο!

Μια πρωτοφανής καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αιγαίο. Ληστές μπήκαν και πήραν τα χρήματα από τράπεζα στην Αλόννησο και διέφυγαν με σκάφος.

Το περιστατικό που θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ ξεκίνησε στις 08:45 το πρωί, όταν δυο άτομα μπήκαν στην Εθνική Τράπεζα Αλοννήσου και με την απειλή όπλου σήκωσαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν. Αμέσως οι δύο ληστές που φορούσαν κουκούλες, ανέβηκαν σε μοτοσικλέτα και κατευθύνθηκαν προς το λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit το ποσό που κατάφεραν να κλέψουν έφθανε το 1εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, η σακούλα με τα χρήματα τους έπεσε λίγο πριν διαφύγουν.
Στην πορεία προς το λιμάνι ένας πολίτης που κατάλαβε τι γινόταν τους κυνήγησε με το αμάξι και λίγο πριν φτάσουν στο λιμάνι τους έριξε κάτω. Οι ληστές όμως σηκώθηκαν και ακινητοποίησαν έναν περαστικό με το μηχανάκι του, ανέβηκαν στην κλεμμένη μηχανή και πήγαν στο λιμάνι όπου μπήκαν σε ταχύπλοο φουσκωτό και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από εκείνη την ώρα έχει αρχίσει μια καταδίωξη και έρευνες στην θαλάσσια περιοχή των βορείων Σποράδων για τον εντοπισμό του σκάφους. Στην καταδίωξη παίρνουν μέρος πλωτά περιπολικά από το Βόλο και την Αλόννησο.

Read More

And More