Μυστικό γεύμα στον ΑΝΤ1: Τι ζήτησε από 4 δημοσιογράφους εφημερίδων ο Γερμανός;

Η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Κώστας Τσολάκης, ως άνθρωποι της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων του σταθμού, οργάνωσαν το γεύμα όπου θα γινόταν η γνωριμία με τον νέο γενικό διευθυντή τηλεόρασης και CCO (Chief Operating Officer), τον Γερμανό Alexander Holland.

H πρόσκληση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας από τις δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1 με παραλήπτες τέσσερις δημοσιογράφους Κυριακάτικων φύλλων που ασχολούνται με τα media και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Τόπος συνάντησης το εστιατόριο «Πρυτανείον» στο Golden Ηall και αντικείμενο – εκτός από μια πρώτη γνωριμία του Γερμανού τεχνοκράτη με τους δημοσιογράφους- η στρατηγική που θα εφαρμόσει ο ΑΝΤ1 στην ελληνική αγορά τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Alexander Holland απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα των επικείμενων απόλυσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου κάνοντας λόγο για εξορθολογισμό των εξόδων που θα προκύψουν από νέες περικοπές σε bughet εκπομπών και λειτουργικά έξοδα. Ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ΑΝΤ1 επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις περί κόντρας του με τον Γιώργο Λεβέντη εξηγώντας πως η αποχώρηση του από την ηγετική ομάδα του καναλιού του Αμαρουσίου έγινε με δική του πρωτοβουλία και απολύτως ομαλά.

Διάβασε περισσότερα στο Zappit.gr

Read More

And More