Εξώδικο στέλνει η Τζούλια στον Τόλη Βοσκόπουλο!

Να υποβληθεί σε νέο τεστ πατρότητας, προκειμένου να αποδειχθεί ότι η Χαρά Βοσκοπούλου είναι πράγματι κόρη του, ζητάει από τον Τόλη Βοσκόπουλο η πρώην σύζυγός του Τζούλια Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, μετά την απόφαση – βόμβα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και την ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης της εκούσιας αναγνώρισης της πατρότητας τόσο η 22χρονη κοπέλα όσο και η μητέρα της, μέσω του νέου δικηγόρου τους, του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια, δεν φαίνονται διατεθειμένες να παραδώσουν τα όπλα.
“Ηδη ετοιμάζουμε εξώδικο, που θα του επιδοθεί σε λίγα 24ωρα, με το οποίο τον καλούμε να ορίσει δικό του πραγματογνώμονα, ο οποίος μαζί με τον πραγματογνώμονα που θα ορίσει η δική μας πλευρά θα προχωρήσει στη διενέργεια τεστ DNA”, ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε: “Τόσον καιρό η Τζούλια Παπαδημητρίου και η Χαρά Βοσκοπούλου πίστευαν ότι τις εκπροσωπούσε δικηγόρος. Ο συγκεκριμένος όμως δεν κατάθεσε καν προτάσεις στο δικαστήριο. Κακώς δημοσιοποιήθηκε ότι οι εντολείς μου παρέστησαν στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, αφού η αλήθεια είναι ότι ο δικηγόρος δεν παρέστη καν στην πρωτοβάθμια δίκη, με αποτέλεσμα να εκδικαστεί η υπόθεση ερήμην τους”.
Ακόμη, όπως σημείωσε ο γνωστός δικηγόρος είναι αναληθές ότι η Χαρά Βοσκοπούλου δεν εδέχθη να υποβληθεί στον έλεγχο του τεστ DNA, αφού και η Χαρά και η μητέρα της εδέχθησαν να υποβληθούν σε έλεγχο. “Η μεν Τζούλια Παπαδημητρίου υπέστη μάλιστα τον έλεγχο, η δε Χαρά Βοσκοπούλου ήταν αδύνατον να τον υποστεί, διότι ευρισκόταν σε οικονομικό πανεπιστήμιο της Ελβετίας και αιτήθηκε να εξεταστεί μια άλλη μέρα, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατόν. Ο κ. Βοσκόπουλος αρνήθηκε να υποστεί τον έλεγχο του τεστ DNA από τον ορισθέντα τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Παπαδημητρίου. Τόσο η Χαρά όσο και η μητέρα της θα κινηθούν αναλόγως, ώστε να δικαιωθούν”, υπογράμμισε.

Read More

And More