Μ. Πολυχρονίδη: “Βλέπω τον συντροφό μου τα Σαββατοκύριακα!”

Για όλους και για όλα μίλησε η Μαριάννα Πολυχρονίδη στην πρωινή εκπομπή του Mega. H γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us”, αλλά και στο συντροφό της.

“Η ευθύτητα είναι που πληρώνεται καμιά φορά, όπως έγινε στο “Just the 2 Οf Us”!”, είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως ήταν πολύ αυθόρμητη, γιατί είχε πάει στο παιχνίδι, χωρίς πλάνο. “Δεν πήγα με πλάνο, μακάρι να ισχύει αυτό που λες, ότι η ευθύτητα νικάει στο τέλος”, είπε στον Γιώργο Λιάγκα η γνωστή ηθοποιός.
Όσον αφορά, τη σχέση της με τον συντροφό της, η Μαριάννα αποκάλυψε το εξής: “Μʼ αρέσει ο άντρας να προστατεύει, να παίρνει κάποιες αποφάσεις… Είμαστε μαζί δυο χρόνια και δυο μήνες. Εκείνος μένει στην Κρήτη και πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Πηγαίνω συνήθως εγώ, γιατί περνάω ωραία, αδειάζει το μυαλό μου, γεμίζουν οι μπαταρίες μου. Μιλάμε πολλές φορές στο τηλέφωνο τις υπόλοιπες μέρες. Έχει και τα καλά της και τα κακά της η σχέση από απόσταση, και ήταν ο λόγος που φέτος δεν έκανα θέατρο.” και πρόσθεσε: “Η γνωριμία μας έγινε στην Αθήνα, είχε έρθει εδώ για ένα Σαββατοκύριακο, δεν έβλεπε και ποτέ τηλεόραση, δεν με ήξερε καν. Το πιο περίεργο είναι ότι μένει στο Ηράκλειο και τα σπίτια μας έχουν τρία τετράγωνα απόσταση και δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ”.
Τέλος, όσον αφορά το ρόλο της στα “Μυστικά της Εδέμ”, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως την “Εδέμ’, την έχει η Αντιγόνη και δεν ξέρουν αν θα την δώσει ή όχι, όπως δεν γνωρίζουν επίσης ποιος άφησε τα λύτρα εκεί. Η ανατροπή, πάντως, θα έρθει από την Νταίζη, που θα… μαλακώσει γιατί θα συμβεί κάτι που θα την ταράξει πολύ.

Read More

And More