Η Coca-Cola στο πλευρό των Special Olympics!

Σε μία ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, η Coca-Cola, περήφανος χορηγός των Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, έδειξε για μια ακόμη φορά την υποστήριξή της στο θεσμό. Ο Muhtar Kent, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola, και μέλος του ΔΣ των Special Olympics, παρέδωσε επιταγή ύψους 500.000 ευρώ στην Αλεξάνδρα Οικονομίδου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Οργανωτικής Επιτροπής Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011. Το ποσό αντιπροσωπεύει τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις των προϊόντων Coca-Cola, Coca-Cola Light και Coca-Cola Zero κατά το μήνα Μάιο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Special Olympics International, Timothy Shriver, η κορυφαία πρωταθλήτρια του πατινάζ Michelle Kwan, και η αθλήτρια των Special Olympics Όλγα Δασουρά. Όλοι τους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο κίνημα των Special Olympics και τις ευχαριστίες τους προς την Coca-Cola για τη μακρόχρονη αφοσίωσή της στο θεσμό, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα αποδοχής, ένταξης και αισιοδοξίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Coca-Cola στο ΟΑΚΑ.

Από αριστερά στη φωτογραφία βλέπουμε: Ο Operations Director της Coca-Cola για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα Jeremy Brown, ο Business Unit President της Coca-Cola για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη Νίκος Κουμέττης, ο Special Olympics ATHENS 2011 Project Manager της Coca-Cola Μάνος Ζακυνθινάκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της The Coca-Cola Company Muhtar Kent, η αθλήτρια των Special Olympics Όλγα Δασουρά, η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Special Olympics ATHENS 2011 Αλεξάνδρα Οικονομίδου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Coca-Cola για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα Αναστασία Σιδέρη, η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Michelle Kwan, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Special Olympics International Timothy Shriver.

Η εντυπωσιακή εγκατάσταση του διάσημου αναψυκτικού βρισκόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι και τις 3 Ιουλίου, προσφέροντας χαρά στους αθλητές, τις οικογένειές τους, αλλά και όλους όσοι θα παρευρεθούν στη μεγάλη γιορτή των Special Olympics. Η μάρκα-σύμβολο της χαράς, μας προσκαλεί να διακοσμήσουμε μπουκάλια Coca-Cola, να φωτογραφηθούμε στο διασκεδαστικό photo booth, και να γνωρίσουμε τη συναρπαστική ιστορία της.

Read More

And More