Ε. Μελέτη: “Δεν μου λείπει ένας έρωτας!”

Η παρουσιάστρια της “Πρωινής Μελέτης”, Ελεονώρα μίλησε για τον έρωτα, την αποχώρησή της από το “Dancing with the stars” και τα σχόλια που έχουν ακουστεί για το βάρος της

“Είχα αρχίσει να το αισθάνομαι από πριν ότι θα αποχωρήσω. Σήμερα (σ.σ. προηγούμενη Κυριακή) δεν ήταν καθόλου η μέρα μου. Από την προετοιμασία μας είχα μία διαίσθηση. Φοβόμουν ότι δεν θα τα πάω καλά στη χορογραφία”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο “People”.
Παράλληλα, η ίδια παραδέχτηκε πως είναι χαλαρή με την αποχώρησή της και παρόλο που στην εκπομπή της την είδαμε λίγο στεναχωρημένη, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη που συμμετείχε στο show. “ Δεν χάνω τη δουλειά μου, δεν χάνω την εκπομπή μου. Απλά έφυγα από το DWTS. Θα στενοχωριόμουν το ίδιο αν έφευγα στον τελικό ή στον ημιτελικό ή στο προηγούμενο επεισόδιο. Αυτά συμβαίνουν”, σημείωσε.
Ακόμη, στην ερώτηση αν της λείπει ο έρωτας, η Ελεονώρα απάντησε το εξής: “Όχι, δεν μου λείπει. Μου αρέσει η ανεξαρτησία, μου αρέσει να ξέρω ότι η ζωή μού επιφυλάσσει εκπλήξεις. Άλλωστε, έχω τους φίλους μου, έχω τις παρέες μου, έχω τις δραστηριότητές μου, τα ενδιαφέροντά μου, έχω τη δουλειά μου, που μου αρέσει και αγαπώ πολύ”.
Τέλος, για τα σχόλια που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του show για το βάρος της, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: “Έχω ένα πρόβλημα με την υγεία μου και δεν πρέπει να χάσω πολύ βάρος. Οπότε αυτό μου επιβάλλει να τρώω γλυκά και διάφορα άλλα σνακ… Στο παιχνίδι μπήκα 62 κιλά και βγήκα ακριβώς το ίδιο”.

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More