Η ανακοίνωση του Mega για τον Γρηγόρη ! Τι λέει στο ΤLIFE o παρουσιαστής

“Οι δυνατές φιλίες κρατάνε χρόνια…” Με αυτόν ακριβώς τον τίτλο, αποφάσισαν οι άνθρωποι του Mega να μας γνωστοποιήσουν κι επισήμως, την… παράταση της συνεργασίας τους με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οπως σας είχα γράψει νωρίτερα, ο Γρηγόρης παραμένει μόνιμος κάτοικος του Μεγάλου Καναλιού και μόλις τώρα έφτασε στα χέρια μας και η σχετική ανακοίνωση, η οποία λέει τα εξής :

“Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται για μία ακόμη σεζόν στο Mega. Μια δημιουργική συνεργασία χρόνων, ανανεώθηκε σήμερα, σε πολύ καλό κλίμα. Τα νέα τηλεοπτικά σχέδια θα ανακοινωθούν σύντομα…”

Οσο για το τι λέει ο ίδιος ο παρουσιαστής; Θα σας πω ευθύς αμέσως, γιατί κατάφερα να τον εντοπίσω και με την… βία να του αποσπάσω μία δήλωση :

“Εδώ και καιρό συζητούσαμε με τους ανθρώπους του Mega και όπως σου είχα πει άλλωστε, οι συζητήσεις μας αυτές γινόντουσαν σε πολύ καλό κλίμα, οπότε και η υπογραφή του νέου συμβολαίου, ήταν κάτι περισσότερο… τυπικό. Απο την στιγμή που τα είχαμε βρει με το κανάλι για του χρόνου, θα έμπαιναν και οι υπογραφές. Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω τον τηλεοπτικό μου δρόμο στο Mega, γιατί όπως και να το κάνουμε, το Mega θεωρώ πως είναι το τηλεοπτικό μου σπίτι… Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς και σέβεσαι…”

Read More

And More