Κ. Παπουτσάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο! Φωτογραφίες

Στις 29 Αυγούστου η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά. Σε ένα ξωκκλήσι, στη Δονούσα. Ο γάμος ρομαντικός και παραδοσιακός και το TLIFE ήταν εκεί με αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες!

Πλέον η Κατερίνα φαίνεται ότι έχει επανέλθει στους καθημερινούς ρυθμούς μετά το γάμο της και τις διακοπές με τον σύζυγός της!

Η ηθοποιός εμφανίστηκε χθες το βράδυ στη “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, στη μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του καλοκαιριού, ” Ένας τρελλός”. Η Κατερίνα τραγούδησε και το TLIFE ήταν εκεί και σου μεταφέρει το κλίμα. Δες φωτογραφίες!

Η Κατερίνα έγραψε πριν λίγες ώρες στο facebook της!

“Διακοπές, γάμοι κ χαρές, ηταν υπεροχα αλλα τα αφήσαμε πισω.. Το καλοκαίρι μπορει να τελείωσε αλλα έχουμε καιρο ακόμη μέχρι να μπει ο χειμώνας.. Το φθινόπωρο στο Nueva Trova θα είναι απρόβλεπτο, να αναμένετε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.. Άνοιγμα αύριο 7/9 χαλαρά με τον Λαμπρο Παπαλεξη στα decks να πούμε τις καλοκαιρινές μας ιστορίες και να προετοιμαστούμε για το πρώτο πάρτυ της χρονιάς το Σάββατο 8/9.. Kiss it lick it..”


Read More

And More