Εμφανίστηκε κι άλλη κρυφή κόρη του Michael Jackson!

Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι είναι το νόθο παιδί του βασιλιά της ποπ, καρπός του έρωτά του με την αδελφή της Diana Ross, Barbara, όταν ο τραγουδιστής ήταν σε νεαρή ηλικία.

Η υποτιθέμενη κόρη του Michael Jackson, που ονομάζεται Mocienne Petit Jackson, υποστηρίζει ότι η ύπαρξή της καλύφτηκε εσκεμμένα και μάλιστα με κινηματογραφική πλοκή. Συγκεκριμένα, η Mocienne κατηγορεί την Katherine Jackson, τη μητέρα του τραγουδιστή, λέγοντας ότι όταν ήταν 9 ετών, την απήγαγε και την έστειλε στο Βέλγιο, προκειμένου να προστατέψει την φήμη του γιού της. Επίσης, υποστηρίζει πως οι 7 απαγωγείς της, έπειτα από λίγο καιρό, δολοφονήθηκαν.

Η Mocienne που ζει στην Ολλανδία, αποφάσισε να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της, και όπως λέει είναι έτοιμη να κάνει τεστ DNA, εφόσων της ζητηθεί. Ακόμα, δήλωσε πως πάσχει από λεύκη, την ίδια ασθένεια που έπασχε και ο Michael Jackson.

Αυτό που ζητά είναι να αναγνωριστεί ως νόμιμη κληρονόμος του Michael και να αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών του, για να “τους πρσφέρει μια φυσιολογική ζωή”.




Read More

And More