Εχεις απορίες σε σχέση με τη μόδα και το styling; Τα κορίτσια του TLIFE είναι εδώ για σένα

Eχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια!
Αν αγόραζα μπλε maxi σκούρο φόρεμα για γαμό ειναι πολύ χειμωνιάτικο χρώμα; Μου άρεσε το σχέδιό του αλλά προβληματίζομαι με το χρώμα. Με τι να το συνδυάσω για να φωτίσει λίγο;
Ευχαριστώ!
Ιωάννα

Απάντηση
Γεια σου Ιωάννα. Αυτό που θα σου προτείνουμε είναι να συνδυάσεις το σκούρο μπλε φόρεμά σου με αξεσουάρ σε μεταλλικές αποχρώσεις. Το ασημί χρώμα ταιριάζει πολύ στο μπλέ και θα μπορούσες εκτός από τα αξεσουάρ σου να διαλέξεις κι ένα εντυπωσιακό κόσμημα σε λευκόχρυσο όπως ένα κολιέ ή ένα έντονο ζευγάρι σκουλαρίκια. Εναλλακτικά θα μπορούσες να το ταιριάξεις με ένα άλλο έντονο χρώμα όπως ένα ζευγάρι πέδιλα σε κόκκινο χρώμα και ένα φωτεινό, κόκκινο κραγιόν.

Ερώτηση
Γεια σας και από εμένα. Με λένε Ευαγγελία και είμαι 1,65 περίπου και 21 ετών. Είμαι αρκετά μπερδεμένη διότι είμαι καλεσμένη σε 2 γάμους και η διαφορά αυτών είναι μία εβδομάδα μέσα στον Ιούλιο. Για τον ένα πήρα ένα μπλε φόρεμα αρκετά κλασικό και λέω να το συνδυάσω με μπεζ παπούτσια ψηλοτάκουνα. Για τον άλλο γάμο θέλω να βάλω κάτι διαφορετικό άλλα κομψό! Τι όμως;

Απάντηση
Γεια σου Ευαγγελία. Οι κανόνες ντυσίματος σε τέτοιες περιστάσεις έχουν αλλάξει. Θα μπορούσες λοιπόν να διαλέξεις μια πιο φρέσκια εμφάνιση όπως μια στενή, μαύρη pencil φούστα κι ένα λευκό, καλής ποιότητας t-shirt και να τα ταιριάξεις με μια στιλέτο γόβα σε χρώμα ή μαύρη. Συμπλήρωσε το look σου με ένα εντυπωσιακό κολιέ και ένα έντονο κραγιόν.

Ερώτηση
Γεια σας. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω μια βάπτιση κι έχω επιλέξει να φορέσω ένα μαύρο στενό σατέν φόρεμα μέχρι το γόνατο και θα ήθελα να μου πείτε με τι παπούτσια θα ταίριαζε να το φορέσω.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Το σατέν ύφασμα είναι από μόνο του αρκετά επίσημο. Επειδή λοιπόν δεν θέλουμε τέτοιο αποτέλεσμα σε αυτές τις περιστάσεις προσπάθησε να το ελαφρύνεις με τελείως ουδέτερα αξεσουάρ σε neutral τόνους, καθόλου σχεδόν κοσμήματα και ανάλαφρο μακιγιάζ.

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια. Λέγομαι Ιωάννα, είμαι 29 χρόνων, 49 κιλά, 1.56 και χρειάζομαι τη γνώμη σας. Σας έχω στείλει ακόμα δυο φορές αλλά δεν απαντήσατε. Βρήκα ένα μαύρο στενό maxi φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και θα ήθελα να το αγοράσω για ένα γάμο. Σκέφτομαι το χρώμα λόγω καλοκαιριού αλλά είναι εντυπωσιακό. Τι χρώματα μου προτείνετε να βάλω για να ανοίξει λίγο (κοσμήματα, τσάντα, παπούσια).
Περιμένω την απάντηση σας!
Σας ευχαριστώ!!

Απάντηση
Γεια σου Ιωάννα.Το φόρεμά σου ακούγεται πολύ εντυπωσιακό. Για να το αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο ταίριαξέ το με λαμπερά αξεσουάρ στους τόνους του χρυσού, όπως ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο και ένα μικρό clutch bag. Τόνισε τα μάτια σου και στα χείλη φόρεσε ένα διάφανο lip gloss για ένα άκρως sexy look.


Για να αποκτήσεις το bracelet κάνε κλικ εδω

Ερώτηση
Θα βαφτίσω την μικρή μου τον άλλο μήνα και αγόρασα ένα μακρύ φόρεμα στράπλες σε χρώμα ροζ λίγο απαλό με λίγες γκρι και μπεζ αποχρώσεις. Τι παπούτσια να φορέσω και σε τί χρώμα;

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Εφόσον το φόρεμά σου έχεις τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, διάλεξε και τα παπούτσια σου σε μια από αυτές, και κινήσου σε αυτούς τους τόνους και στην τσάντα αλλά και στο make up σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θέλω να φορέσω σε ένα γάμο, ένα φόρεμα στράπλες το οποίο έχει 5 διαφορετικά χρώματα. Πορτοκαλί, κίτρινο, γαλάζιο, μπλε και φούξια. Στο κέντρο του στήθους έχει μια κεντημένη λεπτομέρεια με ένα bronze λουλούδι. Δεν ξέρω τι χρώμα παπούτσια να διαλέξω, τι τσάντα και τι κόσμημα.
Ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μας, το φόρεμά σου είναι ήδη πολύ εντυπωσιακό οπότε θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο υπόλοιπο styling. Ιδανικά φόρεσε πλατφόρεμες σε nude απόχρωση, ένα clutch σε ένα χρώμα από αυτά που έχει το φόρεμά σου και τίποτα άλλο από κόσμημα γιατί έχεις το λουλούδι. Προσοχή στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Ιδανικά μία πλαϊνή πλεξούδα στα μαλλιά και ένα bronze summer look στο μακιγιάζ με κοραλί χρώμα στα χείλια.

Ερώτηση
Γεια σας! Ονομάζομαι Ιλιάδα, είμαι 27 χρόνων αλλά είμαι πολύ συντηρητική στο ντύσιμό μου. Προσπαθω να ακολουθώ τη μόδα όσο αφορά στα χρώματα αλλά φοβάμαι να πειραματιστώ με αντιθέσεις! Λάτρεψα το στιλ της Τατιάνας με το φούξια παντελόνι με τις φυστικί γοβες και το λευκό τοπ από πάνω, αλλά φοβάμαι να το τολμήσω αν και τα έχω όλα έτσι ακριβώς! Τώρα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ταιριάζει ένα navy μπλε με λευκό φόρεμα που έχω με φούξια ζώνη και φούξια πέδιλα. Θα χαιρόμουν πολύ αν μου απαντούσατε γιατί θέλω να τα βάλω σε μια ιδιαίτερη βραδιά. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Γεια σου Ιλιάδα! Θα μπορούσες να προσθέσεις ένα έντονο χρώμα όπως είναι το φούξια στον κλασικό συνδυασμό μπλε-λευκού. Αυτό που θα σου προτείναμε θα ήταν να αποφύγεις τη φούξια ζώνη για να μη φανεί το look σου πολύ επιτηδευμένο. Κάνε ένα φυσικό μακιγιάζ και διάλεξε ένα λαμπερό κραγιόν σε αυτή την απόχρωση.

Για να αγοράσεις το κραγιόν κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα. Είμαι 27 και βαπτίζω το μωράκι μου τέλος Ιουλίου. Έχω πάρει μια maxi πλισέ ψηλόμεση φούστα σε nude απόχρωση καθώς και ένα μπλουζάκι απλό με λίγο δαντέλα στο μανίκι και κάνει V στην πλάτη σε άσπρο χρώμα. Ήθελα να μου πείτε τί αξεσουάρ να βάλω, τί παπούτσια και τί τσάντα να κρατήσω! Ευχαριστώ!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Το σύνολό σου ακούγεται πολύ ωραίο και θα μπορούσες να το συνδυάσεις με αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ-καφέ. Εναλλακτικά μπορείς να διαλέξεις ένα κομψό ζευγάρι μαύρα πέδιλα και να το ταιριάξεις με ένα μαύρο ζωνάκι στη μέση σου. Ο συνδυασμός λευκό-μπεζ και μαύρο είναι πραγματικά αξεπέραστος.

Read More

And More