Ναταλία: “Όλοι μου λένε πως απλά περνάει φάση και πως θα γυρίσει κάποια στιγμή…”

Γεια σας!

Λοιπόν, με λένε Ναταλία και είμαι 22 χρόνων. Είχα μια σχέση τρία χρόνια. Περνούσαμε τέλεια ώσπου μια μέρα ξαφνικά μου είπε να χωρίσουμε λέγοντας πως θέλει να κάνει καινούρια πράγματα στη ζωή του, να τα αλλάξει όλα.

Όντως, άλλαξε παρέες και γενικά είδα έναν χαρακτήρα που μέχρι τότε δεν ήξερα. Αυτός δήλωνε τρελά ερωτευμένος μαζί μου, έλεγε πως τέτοια κοπέλα δεν έχει γνωρίσει και πως θα ζήσουμε μια ζωή μαζί. Ξέρω, όλοι τα λένε, αλλά ένιωθα ότι τα πιστεύει. Έκανε τα πάντα για μένα…

Όταν χωρίσαμε, έκανε κάτι πισωγυρίσματα, αλλά το μετάνιωνε λέγοντας πως δεν πρέπει να είμαστε πάλι μαζί, πως πρέπει να γνωρίσει άλλες κοπέλες και γενικά να κάνει άλλα πράγματα χωρίς εμένα.

Τον ρώτησα φυσικά αν έφταιξα κάπου, αν τον πίεσα. Αυτός μου είπε πως αντίθετα είμαι τέλεια κοπέλα για σχέση, έχω όλα τα καλά του κόσμου και πως ποτέ δεν έκανα κάτι που να τον πειράξει ή να τον πιέσω. Απλά θέλει να προχωρήσει χωρίς εμένα και να μην του είμαι τότο απαραίτητη.

Ωστόσο, τώρα ξέρω ότι είναι με μια άλλη κοπέλα, αλλά από ότι μαθαίνω είναι απλά για να είναι με κάποια. Εμείς δεν μιλάμε -έχουμε χωρίσει 5 μήνες, αλλά εγώ δεν μπορώ να τον ξεχάσω ούτε να βρω άλλον. Έχω κολλήσει εκεί.

Μου άρεσαν όλα πάνω του. Ήταν τέλειος απλά. Δεν είχα κανένα παράπονο ποτέ. Μου λείπει πολύ. Βγαίνω έξω και σκέφτομαι μήπως τον δω και η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή. Τον θέλω πίσω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό.

Όλοι μου λένε πως απλά περνάει φάση και πως θα γυρίσει κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν το λένε για να με παρηγορήσουν, αλλά είμαι σίγουρη πως τον θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι όσα έλεγε τα ξέχασε και τα πήρε πίσω.

Τι να κάνω; Να προχωρήσω παρακάτω; Εγώ νιώθω ότι είναι ο άντρας της ζωής μου. Να του μιλήσω; Να μην προσπαθήσω καν; Θα ήθελα και συμβουλές τρίτων. Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο;

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα.

Ναταλία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. αμα θελει να φυγει αστον.θα τον κρατησεις με το ζορι;η μηπως θα τον κυνηγησεις;πως μπορεις να τρεχεις πισω απο εναν αθρωπο που σου λεει καταμουτρα οτι θελει να προχωρησει χωρις εσενα;καταλαβαινω οτι τον θες αλλα δεν εχει νοημα να τον κυνηγας η να προσπαθησεις να του αλλαξεις γνωμη αμα αυτος την εχει παρει την αποφαση του..να σου πω πως αυτο που τους ερχεται ξανφικα η επιθυμια να ζησουν καινουριες εμπειριες κ τα σχετικα ειναι μια φαση που την εχω ακουσει απο πολλα αγορια..μπορει να ειναι απλα μια φαση που καποια στιγμη να του τελειωσει και να θελει να γυρισει παλι πισω..οπως κι να χει ομως σημασια εχει οτι αυτη τη στιγμη ΔΙΑΛΕΞΕ να μην ειναι κοντα σου..οποτε εσυ μην ασχολεισαι..ξερω οτι σε ποναει ομως πρεπει κ εσυ με τη δικια σου σειρα να προχωρησεις..δεστο εγωιστικα

  2. ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ.ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ.ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΕΩΣ ΤΑ 24 ΜΟΥ.ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΩΡΑ Κ ΟΧΙ ΣΤΑ 30 ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΣ Κ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ.ΕΓΩ ΑΜΑΘΗ ΤΟΤΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΜΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ Κ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΑΝ ΒΔΕΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ Κ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 27 ΜΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΓΑΜΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΙΚΑ.Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΞΟΚΛΑΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΑΣΕ Κ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Κ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΣΟΡΥΥΥΥ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!

  3. les sto sxolio sou oti efige giati den thelei na tou eisai toso aparaithth.. an krinw apo ton eauto mou kai apo allous opws logika tha isxiei kai gia sena an kapoios sou einai aparaithtos theleis na eisai olh thn wra mazi tou kai den mporeis eukola na ton vgaleis apo th zoi sou giati apla den mporeis! autos exei kai antapokrisi apo sena opote an ithele tha itan poli pio apla ta pragmata. de nomizw oti eftaikses kapou esi isa isa fainetai na eisai poli isorropimenh kopela. poia ilikia exei to paidi? an einai konta sth diki sou ilikia mporei na thelei na exei kai alles empeiries. opws kai na exei kalo einai th diki sou zoi na mh th valeis sto pause skeptomenh an girisei kai ti tha kanw an ginei auto. topothetise to tote kai to skeftesai tote. kalo tha itan na sinexiseis th diki sou zoi me ta endiaferonta sou kai na mhn einai einai to epikentro sou autos kai mono.. euxomai kalo kourgio kai kali sou tixi:)

  4. τι αντρας ειναι αυτος;;;; ξαφνικα ξυπναει και ειναι ενας αλλος;;;;
    αστον και τρεξε μακρια μηπως και γλυτωσεις……
    φαντασου να εχετε οικογενεια αυριο μεθαυριο και να πιεστει και να θελει να τα αλλαξει παλι ολα…..
    τετοιοι χαρακτηρες σπασμωδικοι και εγωιστες δεν ειναι για σχεση…..πιστεψε με απο αναλογη περιπτωση ξερω οτι αν ειναι ετσι ο αλλος (απροβλεπτος και σπασμωδικος) ακομα και να ξαναγυρισει, θα το ξανακανει στο μελλον!!
    επισης εδειξε οτι δε σαγαπα και δεν υπολογιζει τα δικα σου συναισθηματα. αν τον θες τον αλλον τρεμεις μηπως και με τις πραξεις σου τον χασεις!
    φυγε!!

  5. Σε καλυπτει δηλαδη να εισαι με καποιον που δηλωνε οτι ειναι τρελα ερωτευμενος μπλα μπλα και τελικα ειναι με αλλη? απο κει και περα τι να περιμενεις?δηλωσε ξεκαθαρα οτι θελει εμπειρειες στη ζωη του και προφανως οχι μαζι ΣΟΥ. Ηρεμησε λοιπον κανε αυτο που θεωρεις καλυτερο για σενα και αν τα φερει η ζωη θα στε παλι μαζι..γιατι δεν νομιζω οτι αν ησουν και συ με αλλον ο πρωην σου να σε δεχοταν πισω..ξερει πολυ καλα τι θελει και κατα την γνωμη μου ειναι νεο παιδι καλα κανει δοκιμασε και συ απλα να περασεις καλα και μονη σου. καλη τυχη..

  6. Έχετε δίκιο όλοι σας.Απλά τον αγαπάω τόσο πολύ και είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνω πράγματα χωρίς αυτόν.Δεν τον ενοχλώ δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του,εκτός από κάποιες φορές που μου στέλνει εκείνος να ρωτήσει τι κάνω κλπ.Επειδή είμαστε φίλοι και στο facebook δεν ανεβάζω τραγούδια που να δείχνουν ότι είμαι χάλια και μου λείπει,δε θέλω να ξέρει ότι δεν είμαι τόσο καλά χωρίς εκείνον.Γενικά,προσπαθώ να βγαίνω να ξεχνιέμαι,να είμαι απασχολημένη έτσι ώστε να μην τον σκέφτομαι πολύ.Ώρες ώρες σκέφτομαι πως σωστά έγινε και χωρίσαμε γιατί ίσως είχαμε κουραστεί και είμαστε μικροί και οι δύο,χωρίς άλλες εμπειρίες,αλλά μετά τρώω φρίκες και πέφτω ψυχολογικά.Όπως και να ‘χει όλα όσα είπατε είναι σωστά,πρέπει να προχωρήσω και αν είναι γραφτό να είμαστε μαζί κάπως θα γίνει και θα έρθουμε κοντά.Απλά το ξέρω ότι με θέλει και με πιάνει αυτό το γαμώτο.Αλλά η ζωή ξέρει καλύτερα γιατί μας βάζει σε τέτοια μονοπάτια.Κάποιος λόγος θα υπάρχει..Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας με βοηθήσατε και με κάνατε να αισθανθώ καλύτερα.Φιλιά σε όλες σας!!Ααα!!Μαίρη!!!Με το καλό,να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!!!!

  7. Ναταλί μου είμαι σχεδόν στην ίδια φάση με σένα…Χώρισα πριν 3,5 μήνες μετά από μια σχέση 2 χρόνων (εγώ 22 και αυτός 25) όπου ξεκίνησε με έναν πολύ μεγάλο έρωτα, στον πρώτο μήνα μείναμε μαζί κανονικά και με λάτρευε. Το τελευταίο διάστημα όντως δεν ήταν καλά μέχρι που μου είπε να χωρίσουμε μτά από κάποιες προσπάθειες που έκανε να ξαναπιάσουμε τη σχέση μας από την αρχή. Μείναμε ένα μήνα τελείως χώρια και όταν ξαναβρεθήκαμε ήταν σαν να ήμασταν στην πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Από κει και πέρα, άτυπα αποφασίσαμε στο ότι θέλουμε να το ξαναπροσπαθήσουμε μόλις εκείνος είναι καλά. Με αρκετά σκαμπανεβάσματα, πέρασε ο καιρός, εκείνος όντως δεν είναι καλά, έχει ξεκόψει επαφές με όλους, έχει παρατήσει τα πάντα και τώρα κάνει κάποιες προσπάθειες να ξανασταθεί στα πόδια του. Βέβαια μέχρι τώρα επιμένει πως ναι μεν δεν μπορεί να μου πει με σιγουριά τι θα θέλει όταν είανι πάλι καλά, γιατί δεν μπορεί καν να φανταστεί τον εαυτό του να έχει περάσει αυτή τη φάση, από την άλλη δεν θέλει να το διαλύσουμε οριστικά και νιώθει ακόμα πράγματα για μένα και μόνο. Οι περισσότεροι θα σου πουν να το πάρεις απόφαση και να προχωρήσεις. Εγώ πιστεύω ότι τέτοιες σχέσεις δεν τελειώνουν έτσι απλά. Αυτό που επέλεξα να κάνω, είναι να εκμεταλλευτώ όλο αυτό τον ελεύθερο χρόνο που έχω, γυμναστήριο, φίλοι, ξενύχτια κλπ και οτιδήποτε με κρατάει απασχολημένη και παράλληλα να διατηρήσω μια επαφή μαζί του, πλέον φιλική. Σε μένα βέβαια δεν θέλει να με συναντάει γιατί αν τσακωθούμε ή κάτι διαλύεται και αν περνάμε καλά μετά φοβάται ότι αυτό θα χαλάσει. Και έτσι επιλέγει να μένει μακριά. Εεεεε εκεί αναγκαστικά πιέζω και γω λίγο. Είναι δύσκολο, αλλά δώσε χρόνο στον εαυτό σου, άρχισε να δίνεις κάποιες ευκαιρίες και σε άλλα αγόρια και κράτα μια επαφή μαζί του. Χωρίς ΄πμως να δείχνεις ότι τον θες κλπ. Φιλικά και χαλαρά. Θύμισε του πόσο καλά περνούσατε μαζί και μην τον πιέσεις. Απλά προσπάθησε όσο γίνεται να μην κολλάς πάνω του και του το δείχνεις και δεύτερον πριν το κάνεις αυτό να έχεις βάλει τα όρια σου στο τι μπορεί να ανεχτείς… Σου εύχομαι να ερθουν όλα όπως τα θες….:) Και στις δυο μας…

  8. De ftais se kati, apla einai anwrimos k ton epiase i krisi oti einai poli mikros gia na desmeftei sovara k prepei na apoktisi ki alles empeiries opws oloi oi antres… Mporei k oi filoi tu to idio na einai, i kapoios apo autus pu ton epireazei, eksallu lene “pes mu ton filo su gia na su pw poios eisai” k den exun adiko! Esi proxwra mprosta, koita ti zoi su k vres kapoion pu tha se ektimaei pragmatika.

  9. Αν υποθέσουμε ότι σου έλεγε ότι θέλει να τα ξαναβρείτε και τα ξαναφτειάχνατε , θα ήταν όλα όπως πρίν; Όχι, γιατί έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου, γιατί θα σε ζώνουν οι ανασφάλειες, γιατί θα αμφιβάλλεις για το αν του αρκείς ως γυναίκα. Αν σου λέει “απόψε θα δω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου” ή “θα μείνω σπίτι για να κοιμηθώ νωρίς”, εσύ θα σκέφτεσαι “δεν με θέλει” ή “θέλει να βγεί με άλλη”, θα σε παίρνει από κάτω, θα νιώθεις βαρετή και άσχημη, δεν θα ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση, δεν θα είσαι ελκυστική και ερωτεύσιμη. Αυτό θέλεις από τη ζωή σου; Να φοβάσαι συνέχεια πότε θα ξαναφύγει; Σκέψου τις δικές ανάγκες και μην κάνεις εκπτώσεις. Χρειάζεσαι ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Θέλεις να είσαι ποθητή και ελκυστική. Γι αυτό ασχολείσου με τον εαυτό σου, με την ομορφιά σου, με δραστηριότητες που σε γεμίζουν ικανοποίηση και αυτό να το δείχνεις. Ξεκίνα να φλερτάρεις με πολλούς και θα νιώσεις καλύτερα από τον θαυμασμό άλλων. Ομως μην προχωρήσεις με κανέναν αν δεν ερωτευτείς ξανά.Όταν θα είσαι χαρούμενη, με αυτοπεποίθηση και πολλές δραστηριότητες, τότε θα είσαι ελκυστική και αυτός θα καταλάβει τι έχασε. Οι άντρες δεν γυρνάνε πίσω σε μια γυναίκα γιατί τη λυπούνται, γυρνάνε όταν την κυνηγάνε άλλοι άντρες και φοβούνται μήπως τη κερδίσει άλλος.

  10. Θα σου πρότεινα να βρείς καινούργιες παρέες που δεν τις ξέρει, παρέες με αγόρια, να δημοσιεύεις στο facebook φωτογραφίες που περνάς καλά και να τον κάνεις να ζηλέψει. Όταν σε παίρνει τηλ ή στέλνει μηνύματα μην απαντάς αμέσως αλλά την άλλη μέρα, πολύ χαλαρά ότι δεν σε νοιάζει. Όσο πιο πολύ φτύσιμο τρώει, τόσο θα σε θέλει. Και στο τέλος του χρειάζεται μια ωραία χυλόπιττα.

  11. να ξερες ποσο σε καταλαβαινω…..οτι και να να ακους του τυπου ασ τον,δεν σου αξιζει,προχωρα ξερω πως η καρδια σου αλλα λεει…δεν συμφωνω καθολου με αυτο που εκανε …ειχατε τοσο καιρο σχεση..στην ηλικια αυτη δεν ειναι λιγο να εισαι με τον αλλον 3χρονια…σημαινει πολλα!το χειροτερο βεβαια ειναι οτι εκανε σχεση!μεγαλο λαθος,λογικα αυτο θα σ δημιουργησε ακομα μεγαλυτερο κενο μεσα σου…αλλα δεν πιστευω πως θες να προχωρσεις κ να το αφησεις να περασει ετσι…δεν γινεται αν και η λογικη αυτο προσταζει εννοειται!απλα θα σου πω το εξης τα πραγματα μεταξυ σας οταν τα ξανα βρειτε που ειμαι σιγουρη για αυτο δεν θα ειναι τοσο καλα κ ουτε προκειται να φτιαξουν?εισαι ετοιμη για αυτο?θα ξανα πληγωθεις σιγουρα…σκεψου καλα!κ πανω απο ολα τον εαυτο σου!εισαι μικρη!εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου!εγω δεν θα σου πω κανε αυτο κανε εκεινο αυτο ειναι σωστο αυτο οχι!κανε αυτο που λεει η καρδια σου!ξερεις οτι αργα η γρηγορα θα πληρωσεις το τιμημα αλλα δεν εχει τοσο σημασια!θα εχεις κανει αυτο που θες!σου ευχομαι να πανε ολα οπως τα θες!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More