Ν. Μπουλέ: Δες πώς περνά στις πρόβες για το Cabaret! Φωτογραφίες

Το Cabaret, επιστρέφει στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου. Η ελληνική υπερπαραγωγή του πολυβραβευμένου μιούζικαλ, είναι το θεατρικό γεγονός που ανοίγει την καλλιτεχνική περίοδο 2013-2014.
Η Νάντια Μπουλέ που ανήκει στο πρωταγωνιστικό cast βρίσκεται αυτές τις μέρες σε πυρετώδεις προετοιμασίες με τη θεατρική ομάδα και μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από τις πρόβες.

/

Στους βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου (Σάλι Μπόουλς), ο Δημήτρης Λιγνάδης (κομπέρ) και η Τάνια Τσανακλίδου (Φροϊλάιν Σνάιντερ). Στην παράσταση πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Μιχάλης Μητρούσης (Χερ Σουλτζ), Παναγιώτης Μπουγιούρης (Ερνστ Λούντβιχ), Γιώργος Νανούρης (Κλίφορντ Μπράντσο), Νάντια Μπουλέ (Φροϊλάιν Κοστ).

/

Η υπόθεση:
Βερολίνο, 1930. Στη σκιά του ναζιστικού εφιάλτη ένα υπόγειο Καμπαρέ κινείται στους ρυθμούς της νύχτας. Όλα τα πρόσωπα του έργου ζουν την προσωπική τους ιστορία, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της εποχής. Στο κέντρο της πλοκής, η ιστορία της νεαρής performer Σάλλυς Μπόουλς (το ρόλο υποδύθηκε η Μινέλλι), που εμπλέκεται συναισθηματικά μ’ έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Κλίφορντ Μπράντσο.

/

Σε παράλληλο επίπεδο κινείται η σχέση ενός μεσόκοπου ζευγαριού, της σπιτονοικοκυράς του Μπράντσο μ’ έναν Εβραίο μανάβη. Πάνω σε όλους αυτούς και στην ταραγμένη εποχή –που σηματοδοτεί την παρακμή της Βαϊμάρης– πέφτει η σχολιαστική ματιά του Κομπέρ, ενός πληθωρικού παρουσιαστή με σαρδόνιο χιούμορ.

/

Με σκηνοθέτη τον Κωσταντίνο Ρήγο, που έχει αποδείξει τις σκηνοθετικές του ικανότητες σε πολλές επιτυχημένες μουσικο-θεατρικές παραστάσεις, και με ένα εξαιρετικό, προσεκτικά επιλεγμένο καστ ηθοποιών και τραγουδιστών, η ελληνική υπερπαραγωγή του Καμπαρέ αναμένεται να αποτελέσει σταθμό στα ελληνικά θεατρικά δρώμενα.

Read More

And More