ΣΟΝΟΛΥΣΗ! Η λύση στο πρόβλημα που λέγεται τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα

Μπορεί οι εμφανίσεις σου με μαγιό να ανήκουν πλέον στο… πρόσφατο παρελθόν και οι εξορμήσεις με το αγαπημένο σου μπικίνι στην παραλία γλυκιά ανάμνηση, όμως υπάρχει κάτι που δεν λέει να περάσει στη… λήθη! Θες να τα ονομάσεις – ενοχλητικά – παχάκια στην περιφέρεια; Ο δικός σου “εφιάλτης έχει όνομα κυτταρίτιδα; Όπως και να το αποκαλέσεις, η λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας ακούει στο όνομα σονόλυση!

Μια νέα μέθοδος χωρίς νυστέρι, υπόσχεται να τα βάλει με το λίπος τοπικά, να διώξει την αντιαισθητική κυτταρίτιδα και βέβαια να σμιλέψει όλο το σώμα όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι.

Τι είναι ακριβώς η σονόλυση;
Η Σονόλυση χρησιμοποιεί τη δύναμη των υπερήχων, γνωστών για τη διεισδυτικότητα και αποτελεσματικότητά τους, για να αυξήσει τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης. Το μυστικό βρίσκεται στα ισχυρά μηχανικά κύματα που δημιουργούνται, για να προκαλέσουμε τη διάσπαση του λιπώδους ιστού. Με άλλα λόγια, η Σονόλυση δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα όπως κάνουν άλλες μέθοδοι, αλλά διαλύει τον λιπώδη ιστό στο σημείο που θα δράσουμε!
Θεαματικά αποτελέσματα στα σημεία…

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, με τη δύναμη των υπερήχων μπορεί να φανεί πολύτιμος συνεργάτης στην προσπάθειά σου για υπέροχο σώμα:

1. Στο τοπικό λίπος…
Η Σονόλυση αποτελεί την ιδανική μέθοδο για να αντιμετωπίσουμε το επίμονο σωρευμένο τοπικό λίπος σε ψωμάκια, γλουτούς, κοιλιά και άλλα σημεία, που καμία δίαιτα ή καμία γυμναστική μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να μας απαλλάξει!

2. Στην κυτταρίτιδα…
Πολλές γυναίκες νομίζουν ότι η θάλασσα και ο ήλιος “κάνουν καλό”, με αποτέλεσμα κατά ένα μαγικό τρόπο να εξαφανίζεται η κυτταρίτιδα το καλοκαίρι! Δυστυχώς η αλήθεια βρίσκεται στην άλλη άκρη… Μόλις φύγει το μαύρισμα η κυτταρίτιδα φαίνεται ακόμα πιο έντονα, λόγω της αφυδάτωσης και της ταλαιπωρίας που υφίσταται το δέρμα μας το καλοκαίρι. Εδώ φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε και την κακή διατροφή που ακολουθήσαμε στις διακοπές, που επιβαρύνει το πρόβλημα.

Τα “βουναλάκια” λίπους λοιπόν, που συγκεντρώνονται κάτω από την επιδερμίδα και δημιουργούν τη γνωστή όψη “φλοιού πορτοκαλιού”, αντιμετωπίζονται χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα με τη Σονόλυση! Είναι τόσο μεγάλη η διεισδυτικότητα της μεθόδου (με υπέρηχους έως 50Khz), που μπορούμε να φθάσουμε έως και 8cm από την επιφάνεια του δέρματος, καταστρέφοντας “από μέσα” τα σωρευμένα λιποκύτταρα!

3. Στη σιλουέτα γενικότερα…
Η χρήση των υπερήχων δεν αποτελεί όμως απλά μια εναλλακτική, εντελώς αναίμακτη λιποαναρρόφηση, αλλά ένας τρόπος να σμιλεύσεις τη σιλουέτα σου. Ειδικά μετά το καλοκαίρι το ζητούμενο είναι να διορθώσουμε το τραχύ δέρμα, που άφησε στο “πέρασμά” της η θάλασσα και ο ήλιος! Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, πραγματοποιούμε μία διέγερση των ινοβλαστών που παράγουν ελαστίνη και κολλαγόνο, δηλαδή τα συνδετικά συστατικά που κρατούν τα κύτταρα ενωμένα. Έτσι, αποκαθίσταται πλήρως η περιοχή στην οποία εφαρμόζουμε τη μέθοδο, προσδίδοντας ελαστικότητα και λεία όψη.

Ευχαριστούμε τη Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλο των Κέντρων Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.
Περισσότερες πληροφορίες
Medi Cosmetic:
Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800
Κηφισιά: 210 6232400
www.medicosmetic.gr

Read More

And More