3 διαφορετικοί τρόποι να αποκτήσεις τεράστιες βλεφαρίδες!

Είναι το next big thing στην ομορφιά! Οι βλεφαρίδες μας την νέα σεζόν γίνονται πυκνές, μακριές, έντονες. Και γιατί όχι; Αυτό που προσπαθούσαμε να αποφύγουμε μέχρι πρότινος, δηλαδή το effect των κολλημένων μεταξύ τους βλεφαρίδων, τώρα το επιδιώκουμε (αν θέλεις περισσότερο beauty report από τα catwalks κάνε κλικ εδώ).

Ωστόσο, κάποιες stars αγαπούν τις ψεύτικες βλεφαρίδες έτσι κι αλλιώς γι’ αυτό και δεν αποχωρίζονται ποτέ τις αγαπημένες τους false lashes! Ανάμεσά τους και η Eva Longoria

Πώς σου φαίνεται το look της Longoria; Προσωπικά, το βρίσκω too much γι’ αυτό και σου έχω τρεις διαφορετικές επιλογές για να πετύχεις την ένταση που θες, χωρίς όμως να μοιάζεις σαν να φόρεσες… μαλλιά στα μάτια σου (η mascara εννοείται!).
1. Πέτυχε έντονες βλεφαρίδες τοποθετώντας όχι ενιαίες false lashes, αλλά ψεύτικες βλεφαρίδες τουφάκια. Για να δεις το how to κάνε κλικ εδώ.
2. Αν έχεις να διαθέσεις χρήματα δοκίμασε τα extensions βλεφαρίδων. Για περισσότερα info κάνε κλικ εδώ.
3. Αν έχεις μακριές βλεφαρίδες και θέλεις απλώς να δώσεις ένταση στο χρώμα τους, δοκίμασε την βαφή βλεφαρίδων. Με μόλις 17 ευρώ και ελάχιστο χρόνο ξεχνάς τη μάσκαρα για έξι ολόκληρες εβδομάδες! Για περισσότερα info κάνε κλικ εδώ.

Λοιπόν, πώς σου φαίνονται οι τεχνικές; Ποια από τις παραπάνω σκέφτεσαι να δοκιμάσεις; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

And More