Η αναγνώστρια του TLIFE, Ίρις ανανεώνει το beauty look της για το καλοκαίρι! Δες το πριν και μετά!

Η Ίρις Σιδηροπούλου είναι μια από τις πολλές αναγνώστριες του TLIFE που δήλωσε συμμετοχή στο make over. Είναι 20 ετών, φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας και ήρθε στο στούντιο μας με διάθεση να ανανεώσει το στιλ της για το καλοκαίρι! Όπως μας είπε στην συνέντευξη που προηγήθηκε της φωτογράφισης, της αρέσουν πολύ τα έντονα χρώματα στα χείλη και οι πλεξίδες στα μαλλιά. Μάλιστα, η Ήρις ήταν πολύ ανοιχτή στο να αλλάξει το beauty look της και έτσι το beauty team του TLIFE ήταν έτοιμο για την μεταμόρφωση.

Μαλλιά

Η hair stylist Μαίρη Τρεκλή από το κομμωτήριο Andreas Coiffure αρχικά έδωσε όγκο στα μαλλιά της Ίρις τα οποία ήταν αρκετά άτονα. Αντί για πλεξίδες, όμως, της έκανε ένα όμορφο ίσιωμα με αέρα προς τα έξω. Πώς λες να φαίνονται; Η απάντηση παρακάτω…

Μακιγιάζ

Η make up artist Μαρία Κορελίδη από την σχολή μακιγιάζ του Φρέντυ Καλομπράτσου, Freddy Make Up Stage, εντόπισε κάποιες ανομοιοχρωμίες στο πρόσωπο της Ίριδας. Γι’ αυτό και αρχικά δούλεψε σωστά την βάση καλύπτοντας τις ατέλειες ενώ στο υπόλοιπο μακιγιάζ έβαλε χρώμα τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη, διορθώνοντας παράλληλα μια ελαφριά καθοδικότητα που είχε η Ίρις στα μάτια της.

Η μεταμόρφωση της Ίριδας!
Για να δεις όλα τα στάδια από το make over της Ίριδας, πώς έγινε αλλά και για να πάρεις tips για το πώς να “κρύψεις” την καθοδικότητα των ματιών σου κάνε κλικ εδώ!

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή!
Θέλεις να είσαι η επόμενη που θα αφεθεί στα χέρια των ειδικών για μια beauty & fashion μεταμόρφωση; Κάτω από την στήλη του make over θα βρεις την ειδική ένδειξη “Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή”. Συμπλήρωσε στην φόρμα τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, e-mail και κινητό) και το team του TLIFE θα επικοινωνήσει μαζί σου!

Read More

And More