Vassy Karagiorgos: Η Ελληνίδα που γράφει τραγούδια για τη Rihanna

Είναι Ελληνίδα, είναι εντυπωσιακή και… κρύβεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των star της Αμερικής, όπως η Rihanna και oι Pussycat Dolls. Η Vassy ανήκει στην ελληνική ομογένεια της Ασυτραλίας και το έβαλε σκοπό να κατακτήσει την Αμερική και τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

src=/files/Image/NEWS/2013/MAIOS/04-05/vassy3.jpg

Διαβάζουμε στην Real News και στο άρθρο του Ανδρέα Δερμιτζάκη πως η Vassy Karagiorgos κατάγεται από την Κοζάνη, με τη μαμά της να έχει γεννηθεί από τα διπλανά Γρεβενά. Ο πατέρας της δεν συμφωνούσε καθόλου με την ιδέα να ασχοληθεί με τη μουσική και το χώρο του θεάματος. Έτσι η Vassy ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές αρχιτεκτονικής στο πανεπιστήμιο του Σίδνεϋ, κρυφά, μαθήματα μουσικής. Έλαβε μέρος σε γνωστό διαγωνισμό τραγουδιού και μπροστά σε 80.000 θεατές κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο.

Επόμενος σταθμός της καριέρας της, η Νέα Υόρκη. Έφτασε στην πρωτεύουσα του… πολιτισμού χωρίς να γνωρίζει κανέναν. Γνώρισε τυχαία ένα στέλεχος δισκογραφικής σε κάποιο πάρτι και οι πόρτες άρχισαν να ανοίγουν. Η πρώτη της δουλειά αφορούσε στο διαφημιστικό σποτ της αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton. Ακολούθησαν αμέτρητα διαφημιστικά spot, αλλά και soundtrack για επιτυχημένες σειρές όπως το Ugly Betty και το Grey’s Anatomy (έντυσε μουσικά αρκετά από τα επεισόδια της σειράς). Ο δρόμος είχε ανοίξει και η Vassy είχε μπει για τα καλά στο χώρο…

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη χώρα μας και συνάντησε γνωστούς και φίλους. Η Vassy φαίνεται πως λατρεύει την Ελλάδα… Μάλιστα έγραφε στο twitter πώς θα της λείψει η χώρα μας. Ειδικά τώρα την άνοιξη, με τις μυρωδιές από από την ελληνική εξοχή.

/

Όσο βρισκόταν εδώ συναντήθηκε, όπως βλέπουμε στο Instagram, με τον ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο.
/

Και με τον Stan
/

Η Vassy δηλώνει με περηφάνεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter πως είναι η πρώτη Ελληνίδα-Αυστραλή που είδε single της να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση των Billboard Dance Charts. Το τραγούδι έχει τίτλο We Are Young και έκανε μεγάλη επιτυχία τον περασμένο χειμώνα. Άκουσε το εδώ…

Read More

And More