Οι Onirama στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS! Ο Θ. Μαραντίνης μιλά στην Τατιάνα για το τραγούδι που τους αφιερώνουν

Οικογένειες που έχασαν τα πάντα ξαφνικά, στηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS. To τους σπουδαίο έργο στηρίζει και το αγαπημένο σου συγκρότημα. Οι Onirama, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο προσφέροντας μέρος των εσόδων των ψηφιακών πωλήσεων του νέου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού τους με τίτλο «Στην Πόλη των Αγγέλων»

Το κομμάτι δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των παιδιών της παιδικής χορωδίας ROSARTE κι αφιερώνεται στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και στα παιδιά όλου του κόσμου. Ο frontman του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης, σε ένα μικρό διάλειμμα από τις πρόβες στο Cabaret όπου θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην Τατιάνα για αυτή την πρωτοβουλία τους.

Τους στίχους στο τραγούδι υπογράφει ο Θοδωρής Μαραντίνης, όπως και τη μουσική μαζί με τον Γιώργο Κοκονίδη. Δες το video clip εδώ.

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας αποτελούν ένα ενεργό πυρήνα της Ελληνικής κοινωνίας και δραστηριοποιούνται, σε πανελλαδική βάση μέσα από λειτουργία προγραμμάτων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που κυρίως πλήττουν τα παιδιά. Σήμερα έχουν να επιδείξουν ένα σημαντικό έργο που έχει πάντα ως στόχο τη φροντίδα και προστασία των παιδιών, με τη δημιουργία κλειστών και ανοιχτών δομών.

Αν θέλεις να στηρίξεις κι εσύ έμπρακτα την προσπάθεια των Onirama κατέβασε το τραγούδι από το i-tunes. Ένας ακόμα τρόπος για να βοηθήσεις τα Παιδικά Χωριά SOS είναι και ο παεακάτω:

Read More

And More