Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Η τηλεοπτική τους συνύπαρξη και το ενδεχόμενο μιας νέας εγκυμοσύνης!

Για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη και την εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” που παρουσιάζουν μαζί κάθε Σαββατοκύριακο στο Ε μίλησαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στο περιοδικό People.
Το ζευγάρι μίλησε για την απόφασή του να συνεργαστεί μαζί στην πρωινή εκπομπή, τις δυσκολίες και τους φόβους τους, την μικρή Αέλια που είναι βασική τους προτεραιότητα, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνουν ένα ακόμη μωράκι.
Μιλώντας αρχικά για την εκπομπή και το αν είναι το βασικό θέμα συζήτησης τους στο σπίτι η Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτει: “Παράλληλα με αυτό που συμβαίνει, το ότι δηλαδή βρισκόμαστε για πρώτη φορά επαγγελματικά, η Αέλια έχει ξεκινήσει στον παιδικό σταθμό. Αυτό μας απασχολεί κατά κύριο λόγο, γιατί είναι η περίοδος προσαρμογής και για εκείνη, αλλά και για εμάς” και ο σύζυγός της προσθέτει: “Υπάρχει, όμως, και η προτεραιότητα της εκπομπής. Δεν αντιμετωπίζουμε την εκπομπή ως ζευγάρι, αλλά ως άνθρωποι με κοινό χιούμορ, οι οποίοι έχουν μια άλλη ματιά πάνω στα πράγματα. Το βάρος δεν πέφτει επάνω στη σχέση μας ως ζευγάρι. Αν στην εκπομπή προκύψει ένα θέμα, θα μιλήσω για τη δική μας περίπτωση, όπως θα μιλούσα και σε μια εκπομπή, στην οποία θα ήμουν καλεσμένος”.

Τι απαντούν όμως, σε όσους λένε πως τα ζευγάρια “πουλάνε”;
“Σημασία έχει οι άνθρωποι, οι οποίοι συμμετέχουν σε μια εκπομπή, να είναι ισχυρές προσωπικότητες ως μονάδες, για να μπορούν να φτιάξουν μια καλή ομάδα… Ακόμη κι αν η σκέψη των καναλιών είναι ότι τα ζευγάρια πουλάνε, εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε μια όμορφη συντροφιά που θα στέκεται με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια απέναντι στον κόσμο που επιλέγει να μας δει”.
Ωστόσο, ο Κρατερός ξεκαθαρίζει πως η Κατερίνα είναι η αρχηγός στην εκπομπή, επειδή ξέρει καλά το είδος και έχει μεγαλύτερη πείρα και συμπληρώνει: “Δεν είναι πόλεμος η τηλεόραση. Το ότι θέλω να είμαι πρώτος δεν σημαίνει ότι ο άλλος θέλω να βρεθεί στο χαντάκι. Η διάθεση των ανθρώπων να είναι ανταγωνιστικοί έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους και όχι με την τηλεόραση. Ο θεατής έχει την επιλογή να δει αυτό που του πάει καλύτερα. Τόσο απλά. Επίσης, όποιος άνθρωπος έχει ως κίνητρο ενεργοποίησής του το να είναι καλύτερος από τον άλλο, και όχι όσο καλύτερος μπορεί ο ίδιος, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει μπροστά”.

Πώς νιώθει όμως, η Κατερίνα που απέναντι της στην εκπομπή είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία συνεργάστηκε πέρσι;
“Δεν σκέφτηκα απέναντι σε ποιον θα βρεθώ όταν αποφάσισα ότι θα είμαι στο Ε. Άλλωστε, τότε το τηλεοπτικό τοπίο κάθε άλλο παρά ξεκάθαρο ήταν”.
Τέλος, μιλώντας για το ενδεχόμενο μιας ακόμη εγκυμοσύνης η Κατερίνα αναφέρει: “Δεν ξέρω για τις άλλες εγκυμοσύνες, η δική μου πάντως δεν πούλησε ιδιαίτερα, αν κρίνω εκ του αποτελέσματος… Πριν δεν ήμουν έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί, τώρα είμαι πολύ πιο θετική σε αυτό… Θα θέλαμε να κάνουμε ένα ακόμη παιδάκι”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More