Δούκισσα Νομικού: Η έκπληξη που ετοιμάζει με τον Σάκη Ρουβά!

Σου το είχαμε πει ότι ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για το grand finale του φαντασμαγορικού The Ace Of Hearts Tour. Δες εδώ! Η συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στο Tae Kwon Do και θα είναι η ολοκλήρωση της επιτυχημένης περιοδείας σε όλη την Ελλάδα θα έχει ένα ξεχωριστό special guest. Η Δούκισσα Νομικού σε ρόλο έκπληξη αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να χορέψει, να τραγουδήσει ή και τα δύο μαζί. Θυμήσου εδώ την εκρηκτική της εμφάνιση στο φετινό Madwalk!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ο κορυφαίος Έλληνας star συμπράττει ξανά με το πιο δυναμικό συγκρότημα τους Onirama για ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση! Ακόμη θα βρεθεί on stage με τους ανανεωμένους Otherview για εκτελέσεις γεμάτες ενέργεια, με τον Dj Mosey aka. Pierre Sarkozy για house επιτυχίες με δυνατό ρυθμό, με την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & Dj Xenia Ghali που ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της και με τον Stelios Joannou με τα live vocals του SteveMcee για ξεχωριστές εκτελέσεις dance τραγουδιών που θα ενθουσιάσουν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Madwalk 2013! Η Δούκισσα Νομικού ανάμεσα σε δύο άντρες! Βίντεο

Η sexy Δούκισσα Νομικού, άναψε φωτιές με τα… cupcakes στο στήθος!

Read More

And More