Έρχεται μεγάλο bazaar καλλυντικών με Clarins, Guerlain, Moschino κ.α!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ένα super bazaar καλλυντικών; Δεν έχουμε καλύτερο συνδυασμό! Και ειδικά όταν πρόκειται για exclusive brands όπως Guerlain, Givenchy, Moschino, Sisley κ.α. τα οποία μπορείς να τα βρεις σε πολύ, πολύ χαμηλές τιμές! Και για να μην χάσεις το παραμικρό info, σου μεταφέρω αυτούσια την ανακοίνωση όπως έφτασε πριν λίγο στο mail μου!

“Ο όμιλος NOTOS COM οργανώνει για ακόμα μία φορά μεγάλο BAZAAR καλλυντικών, στις εγκαταστάσεις του Notos Outlet Μενεξέδων 6, Κάτω Κηφισιά, από την Τετάρτη 26/11/2014 μέχρι και την Τρίτη 2/12/2014 (την Κυριακή 1/12 θα είναι κλειστά).
Στο Bazaar θα διατίθενται προιόντα από τους πιο γνωστούς, δημοφιλείς οίκους καλλυντικών της αγοράς (BVLGARI, CLARINS, GIVENCHY, GUERLAIN, JEAN PAUL GAULTIER, THIERRY MUGLER, MOSCHINO, VERSACE, ELIZABETH ARDEN, JUICY COUTURE, FENDI, LOEWE, KENZO, SENSAI, SISLEY, MAX FACTOR, REVLON, κλπ) σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές που θα σας καταπλήξουν!
Αρώματα, είδη μακιγιάζ και κρέμες περιποίησης σε μεγάλη ποικιλία θα διατίθενται στον 1ο όροφο του NOTOSOUTLET (Τηλ Επικοινωνίας: 211 1887341)
– Ώρες λειτουργίας του BAZAAR:
Καθημερινές: 12:00- 20:00
Σαββατο: 10:00 – 18:00
Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιούνται με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας (notosplusVisa ή MASTERCARD, DINERS, AMERICAN EXPRESS).
Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης σε 6 άτοκες δόσεις.”

Read More

And More