Η Laure Heriard Dubreuil σχεδιάζει μια capsule συλλογή για την Eres

Η Laure Heriard Dubreuil, ιδρύτρια του cult καταστήματος Webster, εγκαινιάζει μια capsule συλλογή για την Eres, το γαλλικό label που πρόσφατα την όρισε ως την πρώτη ambassador του.

Είναι μια δουλειά που ανεπίσημα ήθελε για όλη της τη ζωή. «Η μητέρα μου και όλες οι φίλες της φορούσαν Eres μαγιό», θυμάται η Heriard Dubreuil, η οποία μεγάλωσε στο Cognac της Γαλλίας. «Ονειρευόμουν κι εγώ να αποκτήσω ένα, αλλά η μητέρα μου δεν μου το επέτρεπε μέχρι να κλείσω τα 18 -έτσι έκλεψα το δικό της”.

Από τότε, η Heriard Dubreuil έχει συγκεντρώσει μια προσωπική συλλογή από περίπου 40 Eres μαγιό που χρονολογούνται από τη δεκαετία του ’70. «Είναι μέρος του DNA μου», λέει. Στη θρυλική εφαρμογή του brand, εκείνη πρόσθεσε λίγο τοπικό χρώμα (acid green, flamingo pink) και σχέδια εμπνευσμένα από το Art Deco.

Η συλλογή που περιλαμβάνει 14 κομμάτια θα είναι ευρέως διαθέσιμη τον Φεβρουάριο -αν και η μητέρα της αρνείται να περιμένουν τόσο πολύ. Όπως λέει η Heriard Dubreuil, «έχω ήδη μια λίστα αναμονής από τους φίλους μου.

Stay tuned… θα επανέλθουμε για να σου δείξουμε όλα τα μαγιό που φέτος θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου!

Read More

And More