Πηνελόπη Πλάκα: Οι έρωτες της ζωής της, ο κλειστός της χαρακτήρας και η σχέση της με τον Κώστα Αποστολάκη!

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι μια νέα ηθοποιός που έχει ήδη ξεχωρίσει στον χώρο της υποκριτικής. Αν και 23 χρονών έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για τον κλειστό χαρακτήρα της, τους έρωτες της και στο αν έχει κάνει ψυχανάλυση.

Είσαι ανοιχτός χαρακτήρας;

Δεν θα το έλεγα. Είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Δεν ανοίγομαι εύκολα. Είμαι πέντε χρόνια στην Αθήνα και έχω μια κολλητή φίλη, η οποία μάλιστα είναι εκτός χώρου. Έχω παρέες γιατί είμαι κοινωνική, αλλά ως εκεί. Το να γίνει ένας άνθρωπος φίλος μου, να είναι μες στη ζωή μου και να ξέρει τι μου συμβαίνει είναι πολύ δύσκολο. Γι αυτό δεν την έχω πατήσει. Δεν επιτρέπω να μπούν εύκολα άνθρωποι στην ζωή μου, ώστε να καταφέρουν να με πληγώσουν.

Στην παράσταση που πρωταγωνιστείς είναι και ο Κώστας Αποστολάκης με τον οποίο είστε μαζί. Είναι ιδιαίτερο να παίζεις με τον σύντροφο σου;
Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα αν και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Γενικά ωστόσο πιστεύω πως, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, και μιλώ για το θέατρο, είναι πολύ κακό την ώρα της δουλειάς σου να σκέφτεσαι άλλα πράγματα εκτός από αυτήν.



Γιατί δεν μπαίνεις σε διαδικασία να μιλήσεις για τα προσωπικά σου;

Δεν υπάρχει λόγος. Κινούμαι με τον τρόπο που με κάνει κάθε φορά να αισθάνομαι χαρούμενη. Δεν πιέζω τον εαυτό μου.

Είχες δηλώσει όμως ότι σε γοητεύουν οι μεγαλύτεροι άντρες.
Όχι απόλυτα. Ήταν μια ατυχής δήλωση. Δεν ξέρεις ποτέ πως θα έρθουν τα πράγματα.

Ερωτεύεσαι εύκολα;
Δεν θα το έλεγα. Παθιάζομαι, ενθουσιάζομαι αρχικά, αλλά το να ερωτευτώ είναι ένα πιο δύσκολο κομμάτι.

Έχεις κάνει ψυχανάλυση;

Δεν έτυχε. Νομίζω πως γενικά είμαι υγιές άτομο. Είμαι στην ηλικία της χαράς και της ελπίδας. Σε αυτό το διάστημα είσαι γεμάτος φως. Είναι κακό να στρέφεσαι εναντίον του εαυτού σου, να στεναχωριέσαι και να θλίβεσαι. Φυσικά, ως άνθρωπος έχω τις ανασφάλειες και τους φόβους μου, αλλά ποτέ δεν μου λείπει το χαμόγελο. Αυτή θεωρώ πως είναι η γιατρειά.



Έχεις κλάψει, έχεις πληγωθεί από το τέλος μιας σχέσης σου;

Φυσικά! Έχω πληγωθεί, έχω απομονωθεί κλεισμένη στο σπίτι με σφραγισμένα πατζούρια στο απόλυτο σκοτάδι. Είναι ωραίο όμως να το περνάς αυτό. Έπειτα χαίρεσαι πάρα πολύ. Μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου και σίγουρα κερδίζεις πράγματα από όλους τους ανθρώπους που περνούν από την ζωή σου. Ευρύτερα όμως στη φιλοσοφία μου δεν είμαι drama queen.

Πάντοτε ήσουν δύσκολη στο να εκφράσεις το “σ΄ αγαπώ”;
Ναι. Απλώς τώρα το καταλαβαίνω και συνειδητοποιώ περισσότερα πράγματα.

Θέλεις να παντρευτείς;
Θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά πολύ αργότερα.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More