Otherview: Έγραψαν τραγούδι για την Εθνική Ελλάδος! Τι λέει το συγκρότημα στο TLIFE

Το γκολ του Γιώργου Σαμαρά έστειλε την Εθνική Ελλάδος στους 16 του Μουντιάλ και όλη η Ελλάδα ντύθηκε στα γαλανόλευκα. Τη νίκη της Εθνικής όμως πανηγύρισαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο και ένα τραγούδι που προκάλεσε πανικό και οι Otherview.
Το γνωστό συγκρότημα μπήκε χθες στο στούντιο ηχογράφησης και στο ημίχρονο του αγώνα ετοίμασαν το demo για το τραγούδι “Πάλι δυνατά”, το οποίο ανέβασαν στο youtube γράφοντας: “Ένα τραγούδι που γράψαμε με πολύ αγάπη για να πούμε με τον δικό μας τρόπο καλή επιτυχία στην Ελλαδάρα μας!!! Είναι demo εννοείται αλλά τα λόγια είναι περιττά μπροστά σ’ αυτή την πρόκριση!!! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας!!!”.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Δημήτρη από τους Otherview που αποκάλυψε τα εξής: “Είχαμε ετοιμάσει ένα ρεφρέν για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιάλ και χθες όπως βλέπαμε την αρχή του αγώνα είπαμε να το ηχογραφήσουμε. Έτσι αφήσαμε στο ημίχρονο τον Βασίλη να βλέπει τον αγώνα και μπήκαμε στο στούντιο ηχογράφησης με την Έλενα. Εγώ έβγαινα πού και πού να δω τι γίνεται αλλά φοβήθηκα μην το γκαντεμιάσω και δεν είδα όλο το παιχνίδι. Μόλις τελείωσε χαρήκαμε πολύ με την πρόκριση, τελειοποιήσαμε το ντέμο και το ανεβάσαμε στο youtube”.
Όσον αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου, ο Δημήτρης δήλωσε: “Έγινε χαμός! Δεν το περιμέναμε ούτε και εμείς. Ήταν κάτι που κάναμε πάνω στον ενθουσιασμό μας για την Εθνική και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη”.
Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Βασίλης Κουμεντάκος και τη μουσική οι Δημήτρης Ίσαρης, Έλενα Τσαγκρινού και Βασίλης Κουμεντάκος.
Άκουσε το demo του τραγουδιού:

Read More

And More