Βάσω Κολλιδά – Γιάννης Εμμανουηλίδης: Βόλτες περιμένοντας τον πελαργό!

Βόλτα με σύμμαχο τον καλό καιρό για την γλυκιά Βάσω Κολλιδά και τον αγαπημένο της παίκτη του πόλο Γιάννη Εμμανουηλίδη εν αναμονή του πρώτου τους παιδιού. Το ζευγάρι βρέθηκε στη Γλυφάδα για βόλτα με την Βάσω να βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με την κοιλίτσα να διαγράφεται κάτω από το φόρεμά της.

/

Η Βάσω Κολλιδά φαίνεται πως διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της, αφού η προσωπική της ζωή είναι στα καλύτερά της και προετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. “Αναρωτιόμουν γιατί δεν ήρθε νωρίτερα αυτός ο άνθρωπος. Όλα κύλησαν τόσο αβίαστα και όμορφα. Από την πρώτη μέρα μείναμε μαζί. Κάποτε ρωτούσα τις παντρεμένες φίλες μου πώς θα καταλάβω ότι με κάποιον θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και απαντούσαν πως, όταν βρεθεί ο άνθρωπος, θα μπουν κάποια πράγματα στη σειρά χωρίς να το καταλάβω. Έτσι κι έγινε. Ό,τι σχέδια και να κάνεις, όσο κι αν πιέζεις κάποιες καταστάσεις, τελικά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις” ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βάσω.

/

Μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Εμμανουηλίδη περιμένουν με λαχτάρα τον ερχομό του μωρού και κάνουν σχέδια για γάμο το ερχόμενο καλοκαίρι στην Πάρο.

/

/

/

Read More

And More