Σάλο έχει προκαλέσει η ενασχόληση του τραγουδιστή των Metallica με το κυνήγι αρκούδας. Αντιδράσεις στο facebook

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η αγάπη του τραγουδιστή των Metallica για το κυνήγι και ιδιαίτερα για το κυνήγι της καφέ αρκούδας. Ο front man του συγκροτήματος James Hetfield είναι λάτρης του κυνηγιού και μάλιστα σύντομα αναμένεται να προβάλει στο History Channel ένα ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων για τα μυστικά του κυνηγιού της καφέ αρκούδας στην Αλάσκα.

Όλη αυτή ενασχόληση του James Hetfield με το κυνήγι, ο οποίος είναι και μέλος του Συλλόγου Κυνηγών στην Αμερική έχει προκαλέσει την οργή των φίλων του Glastonbury Festival, στο οποίο αναμένεται να εμφανιστεί το συγκρότημα σε λίγο καιρό. Έτσι με την υποστήριξη οικολογικών οργανώσεων ανήρτησαν στο facebook μια σελίδα με σκοπό να συγκεντρώσουν υπογραφές ώστε να αποκλειστεί η συμμετοχή των Metallika από το φεστιβάλ. Η ανταπόκριση ήταν αρκετά μεγάλη αφού από τις πρώτες ημέρες η σελίδα συγκέντρωσε 13,000 likes. Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ δεν έχουν αναφερθεί καθόλου στο γεγονός, ενώ και ο ίδιος ο Hetfield απέφυγε να μιλήσει για τα αρνητικά σχόλια εις βάρος του.

Κάναμε μια μικρή αναζήτηση στο facebook για να δούμε την πορεία της σελίδας σχετικά με το θέμα και δεν μπορέσαμε να βρούμε κανένα αποτέλεσμα. Φαίνεται πως η επιμονή των υπευθύνων του φεστιβάλ, του συγκροτήματος ή των φανατικών της μέταλ μπάντας εξαφάνισαν τα ίχνη του από το μεγαλύτερο site κοινωνικής δικτύωσης.

Read More

And More