Κωνσταντίνος Αργυρός: H live παρουσίαση του νέου του δίσκου! Φωτογραφίες

Μετά τον δίσκο “Παιδί Γενναίο”, που τον καθιέρωσε ως τον πιο επιτυχημένο νεαρό λαϊκό τραγουδιστή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Δεύτερη φορά”. Το βράδυ της Πέμπτης έκανε μάλιστα την επίσημη παρουσίασή του στον κατάφυτο δροσερό κήπο της Αίγλης Ζαππείου.

Με θέα την Ακροπολη λοιπόν, όσοι βρέθηκαν εκεί, άκουσαν live τα τραγούδια του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου και φυσικά η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα καλοκαιρινό party με πολύ κέφι και χορό!

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή με 11μελή μπάντα και τραγούδησε επί μιάμιση ώρα με το κοινό να γνωρίζει ήδη τους στίχους όλων των τραγουδιών και να χορεύει ασταμάτητα στον ρυθμό τους.

Φυσικά δεν παρέλειψε νωρίτερα να ευχαριστήσει τη δισκογραφική του εταιρία Cobalt Music και προσωπικά τη διευθύντριά της Άννα-Μαρία Αντίππα, τους δημιουργούς του άλμπουμ Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ηλία Φιλίππου και Ναταλία Γερμανού και τον Βασίλη Κοντόπουλο, ιδιοκτήτη του Posidonio, όπου εμφανίζεται εδώ και πάνω από ένα χρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Δες ποιοι άλλοι τίμησαν τον τραγουδιστή με την παρουσία τους!


Δημήτρης Τσακούμης, Άννα-Μαρία Αντίππα, Μιχάλης Παπανικολάου


Χρήστος Μενιδιάτης, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου


Claydee


Νίκος Βουρλιώτης


Λευτέρης Κιντάτος

Read More

And More