H Angelina Jolie θέλει να υιοθετήσει τέταρτο παιδί;

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έχουν ήδη μια πολυπληθή οικογένεια, που αποτελείται από έξι παιδιά, εκ των οποίων τα τρία είναι βιολογικά και τα άλλα υιοθετημένα και σκέπτονται σοβαρά τον ερχομό του 9ου μέλους σ’ αυτήν.

Οι δυο τους συζητούσαν σοβαρά από τις αρχές του περασμένου μήνα να υιοθετήσουν ένα ακόμη κι αφορμή της σκέψης αυτής, ήταν μια επίσκεψη της ηθοποιού μαζί με την κόρη της Zahara, σε ένα ορφανοτροφείο στην Ναμίμπια, όπου λάτρεψαν ένα 5χρονο κοριτσάκι. Μάλιστα, η μικρή Zahara ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να υιοθετήσει την 5χρονη, για να έχει μια αδερφούλα που να μοιάζει με εκείνη στο χρώμα.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με την ”Daily Mirror”, η Angelina έχει δείξει πρόσφατα ενδιαφέρον για ένα 4χρονο κοριτσάκι από την Αϊτή, ονόματι Leah, το οποίο έχασε τους γονείς του στον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε πέρσι στην περιοχή.

Την όλη διαδικασία που βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι της Angelina κι έχει ήδη κανονιστεί να επισκεφθεί τις ΗΠΑ το κοριτσάκι, για να περάσει χρόνο με την οικογένεια Jolie-Pitt.

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και η μικρή προσαρμόζεται εύκολα στα νέα δεδομένα, μέχρι το τέλος του χρόνου θα την έχουν υιοθετήσει, ανέφερε κοντινός άνθρωπος του ζευγαριού.

Προς το παρόν, υπεύθυνοι από οργανώσεις, όπως ο Ερυθρός Σταυρός, ελέγχουν αν οι δύο σταρ του Hollywood ακολουθούν όλες τις νόμιμες διαδικασίες και δεν τους γίνεται κάποια εξαίρεση λόγω της ιδιότητάς τους.

Read More

And More