Σοκ! 37χρονος στη Θεσσαλονίκη ασέλγησε σε 16 αγόρια!

Στην ασφάλεια οδηγήθηκε τη Δευτέρα ένας άντρας 37 ετών που ασελγούσε επί σειρά ετών σε ανήλικους. Ο 37χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του, ηλικίας 17 ετών-τώρα- 13 όταν ξεκίνησε.

Η μητέρα του ανήλικου είχε καταγγείλει από τον Ιανουάριο του 2009, ότι ο άνδρας είχε παρασύρει τον 13χρονο στο σπίτι του όπου ασέλγησε πάνω του. Μάλιστα, για να πετύχει τον σκοπό του, δελεάσε τον ανήλικο, προσφέροντας του δώρα.
Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο γιος της διατηρούσε ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία με τον 37χρονο, στις αρχές Μαΐου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 37χρονο, την ώρα που θα συναντούσε το παιδί. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες παιδικού πορνογραφικού περιεχομένου.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά, που ο 37χρονος προσέγγιζε ανήλικο. Στην προανάκριση που έγινε, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης προσέγγιζε είτε μέσω του διαδυκτύου, είτε πηγαίνοντας σε στέκια που σύχναζαν ανήλικοι από το 2000. Στην ομολογία του, παραδέχτηκε ότι είχε παρασύρει ακόμη15 παιδιά, δελεάζοντάς τους με χρηματικό ποσό ή δώρα.

Read More

And More