Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή φιλία με γοητευτικό ηθοποιό!

Μπορεί να έχει περάσει καιρός από το χωρισμό της με τον Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη όμως δεν έχει εμφανιστεί ακόμη με νέο αμόρε. Εξάλλου, η παρουσιάστρια πάντα λέει ότι θέλει οι σχέσεις που κάνει να αντέχουν στο χρόνο…

Ωστόσο, η παρέα με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου ευθύνονται και για την γνωριμία και την τρυφερή σχέση φιλία με τον γοητευτικό ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, τους απαθανάτισε μαζί πριν λίγες μέρες στο Fantasia. Εκεί η Μαίρη διασκέδασε με τους φίλους της από την παράσταση «Αχ» των Bijoux de Kant, αλλά και με τον Σπύρο που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Ρόζενκραντζ και ο Γκίλντενστερν είναι νεκροί», και, όπως φαίνεται, έχει έρθει πολύ κοντά με εκείνη.

Σύμφωνα με το “Hello!” ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον ηθοποιό υπάρχει μια καλή χημεία, ενώ εκείνος δείχνει ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της! Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκείνο το βράδυ η Μαίρη Συνατσάκη είχε ένα πολύ μικρό ατύχημα όταν ο frontman του συγκροτήματος “Melisses”, Χρήστος Μάστορας, κατέβηκε να την χαιρετήσει και από τον ενθουσιασμό του την έριξε κάτω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά στα πλευρά και στο μάγουλό της!

Τότε, ο φίλος της Σπύρος Χατζηαγγελάκης ενδιαφέρθηκε να της βρει αμέσως πάγο, για να καταπραΰνει την περιοχή, ενώ όλο το βράδυ δεν έφυγε από κοντά της!

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” και το “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More