Βασίλης: “Ακόμα κι όταν την πέφτω σε μια γυναίκα δεν προσέχω καθόλου τον τρόπο μου”

Γεια σας!
Είμαι ο Βασίλης, είμαι 26 χρονών και εδώ και πολύ καιρό δεν έχω κάτι σοβαρό και ούτε ψάχνω! Ζητάω απλά μια ελεύθερη σχέση και περιστασιακό σεξ. Είμαι πολύ όμορφο παιδί με πολλές κατακτήσεις κι έχω κάνει πάρα πολλά!

Εδώ και δύο χρόνια δείχνω ακριβώς τι ψάχνω, ακόμα και όταν φλερτάρω και την πέφτω σε μια γυναίκα δεν προσέχω καθόλου τον τρόπο μου, κάτι που όλοι ονομάζουν θράσος! Τις περισσότερες φορές προχωράει καλά το πράγμα και φτάνουμε και στο κρεβάτι. Και από εκεί και πέρα συμβαίνει το εξής: αρχικά σχηματίζω άσχημη εντύπωση για τη γυναίκα -ότι έτσι απλά κάθεται σε ένα μ@…κ@ που ούτε καν προσπαθεί να πουλήσει λόγια για να την καταφέρει. Αλλά από την άλλη, αφού είναι τέτοια δεν με χαλάει γιατί θα έχω αυτό που ζητάω! Όμως θα γουστάρω να συνεχίσω μαζί της μόνο αν δω ότι της αρέσω και σαν άντρας και όχι μόνο για συνουσία!

Αυτό που μου τη δίνει στα νεύρα είναι όταν έχει γίνει η πράξη και έξω στην παρέα δεν φαίνεται τίποτα από μεριάς της, σαν να μην έγινε ποτέ και όλα καλά, νιώθω ότι καλός ήμουν για χθες… Τότε δεν πολυγουστάρω και το σταματάω ακόμα κι αν η κοπέλα θέλει να συνεχιστεί, αλλά εγώ δεν θέλω να είμαι αυτός που απλά θα την “εξυπηρετεί” ενώ δεν με γουστάρει σαν άντρα.

Επίσης ξενερώνω όταν εγώ συνεχίζω την κατάσταση και βλέπω ότι δεν θέλει τίποτα ξανά. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που φέρομαι απότομα και την απαξιώνω και αρχίζουν τα μπερδέματα. Θίγονται από τον τρόπο μου, σταματάμε να μιλάμε και μου λένε ότι με γουστάρουν και ότι μπήκανε μέσα σε αυτό για να με τραβήξουν σαν γυναίκες και όπου πάει μιας και ξέρουν και δείχνω ότι με τίποτα δεν θέλω κάτι σοβαρό.

Αλλά μου λένε ότι φέρομαι απαίσια κι έτσι δεν δείχνουν έξω στην παρέα ότι παίχτηκε κάτι γιατί δεν είναι π#$@*ες και οι άλλοι θα τις παρεξηγήσουνε κι εγώ ξενερώνω και τους πετάω ότι ήξεραν με τι έχουν να κάνουν από την αρχή και κόβεται η επικοινωνία παρόλο που υπάρχουμε στις ίδιες παρέες. Και ξαφνικά με ξαναφλερτάρουν μετά από κάποιο καιρό κι εγώ ξανακάνω κίνηση επειδή θέλω το σεξ, αλλά μου λένε ότι δεν θέλουν το σεξ αν δεν φτιάξει ο τρόπος μου.

Κάποιες θέλουν να το προχωρήσουμε και σε σχέση, άλλες μου λένε ότι με φλέρταραν γιατί αισθάνονται ότι δεν προσπαθούν να κυνηγήσουν το θέλω τους -εμένα, κι έτσι έδωσαν μια ευκαιρία για να δούνε πώς θα πάει και πώς θα τους ξαναφερθώ τώρα που ξέρω ότι με γουστάρουν και ότι χαλιούνται με τη συμπεριφορά μου συν ότι με είχαν παρεξηγήσει για κάτι καλύτερο και ότι μπορούσαν να ξαναπροσπαθήσουν αφού εγώ τις έκραζα ότι μόνο το σεξ ήθελαν από εμένα.

Πίστευαν ότι δεν θα με χαλάει κάτι τέτοιο και επίτηδες δεν μου έδειξαν πόσο με γουστάρουν γιατί θα αισθανόντουσαν χαζές μέσα σε αυτό αν καταλάβαινα πόσο καίγονται για εμένα! Με λίγα λόγια έχω μπλέξει και με γυναίκες που δεν γούσταραν free και έκαναν μαζί μου επειδή τους άρεσα πολύ και αυτές θα ήθελαν κάτι παραπέρα, ανάλογα από το πως θα πήγαινε… Αλλά εγώ πως να καταλάβω ότι χαλιούνται και ότι άδικα τις παρεξηγώ για π#$@*ες; Είναι πολλά τα οποία δεν θα χώραγαν σε ένα απλό μήνυμα! Πιστεύω ότι οι γυναίκες δεν ξέρετε τι θέλετε, ότι τα θέλετε όλα έτοιμα όπως θα θέλατε να σας συμβούν και ότι δεν κυνηγάτε τα θέλω σας!

Μου τη δίνει να νιώθω ότι όλες από την παρέα είχαν την τύχη να έχουν κάνει μαζί μου -και ναι, το αποκαλώ τύχη, γιατί αν δεν έκανα τέτοια δεν θα κατάφερναν να με ρίξουν με τίποτα στο κρεβάτι, ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ! Δεν δίνω βάση σε τίποτα πλέον γιατί νιώθω: “Θα το εννοεί; Όντως το θέλει;”. Είμαι σε μια φάση που δεν κάνω τίποτα και μου λείπει το σεξ (έχω 7 μέρες να κάνω) και δεν γουστάρω να την πέσω σε καμιά τυχαία γιατί αν είναι π#$@*@ θα μου τη δώσει ότι έκανα με τέτοια, εκτός αν δω ότι είναι λυσσάρα για εμένα -με τέτοιες γίνομαι βίαιος και απότομος. Είναι ότι ξεσπάω πάνω τους γιατί μου τη δίνω εγώ που τους δίνω την τύχη να κάνουν μαζί μου -για όλα φταίνε οι ορμές του άντρα. Από την άλλη ούτε γουστάρω να την ξαναπέσω στης παρέας γιατί τώρα πρέπει να “πουλήσω” πράγματα και βαριέμαι. Και σε ποια από όλες πλέον που δεν με τραβάει καμία πέρα από εμφάνιση; Έχω ξενερώσει. Τότε με τράβαγαν και σαν γυναίκες…

Συγγνώμη για το μεγάλο γράμμα μου αλλά έχω τρελαθεί και ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου και να μου πείτε γυναίκες τη γνώμη σας γιατί όλοι οι φίλοι μου, μου λένε ότι ούτε π#$@*ες δεν θα άντεχαν μαζί μου (είμαστε μεγάλη παρέα αν βρεθούμε όλοι μαζί, είμαστε γύρω στα 25 άτομα).

Βασίλης

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Παλικαρι μ καταρχην εισαι τρελο ψωνιο , κ βασικα το προβλημα εσυ το εχεις οχι ολες οι αλλες. Πανε σε εναν ψυχολογο θα σε βοηθησει
    ΥΣ. Κατουρα κ λιγο

  2. Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Ότι να ΄ναι!!!

  3. Συχαρητήρια για τη μισογυνική σου αντίληψη. Κάτι τέτοιοι σαν εσένα ήταν ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και τώρα πολεμούν στο Ισλαμικό Κράτος. Ή ζουν στη Σαουδική Αραβία.. Αλλά δεν φταις εσύ, φταίει το γεγονός ότι οι μισογυνικές αντιλήψεις συνεχίζουν να περνώνται στην κοινωνία μας με διάφορους τρόπους. Οι άνδρες δεν θέλετε μεν δέσμευση και υποχρέωση απέναντι στο πλάσμα που λέγεται γυναίκα (και αυτό πηγάζει από ένα κόμπλεξ σας ότι αυτές έχουν υπερτερήσει σε πολλά έναντί σας, αλλά ας τ’ αφήσουμε αυτό το θέμα), όμως θέλετε να συνεχίσετε να παίρνετε την ικανοποίηση από εκείνη. Ίσως μάλιστα όταν επιβάλλεις το σεξ χωρίς συναίσθημα, να το κάνεις σαν ένα είδος “τιμωρίας” για την απελευθερωμένη γυναίκα, η οποία ξέρει τι θέλει και η οποία έχει το ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ δικαίωμα να κάνει όσο αναθεματισμένο σεξ θέλει χωρίς να γουστάρει κάτι παραπάνω μαζί σου. Δεν την κάνει ελαφρών ηθών αυτό, ξέρεις. Πού διάολο είναι το πρόβλημά σου; Ναι, όποια κάνει σεξ μαζί σου δεν σημαίνει ότι το επόμενο πρωί θα σε παρακαλάει για σοβαρή σχέση και θα μυξοκλαίει πάνω από το τηλέφωνο επειδή δεν την παίρνεις. Έχει τη ζωάρα της, τις ασχολίες της και τα θέλω της, δεν θ’ ασχοληθεί μ’ έναν τύπο όλο ναρκισσισμό, ο οποίος εξαρχής έθεσε σαν “ρήτρα συμβολαίου” ότι δεν θέλει δέσμευση. Για ξεκόλλα λίγο. Κι αν θες καμιά κοπέλα για σχέση, τράβα να βρεις καμιά άβγαλτη που θα σε κοιτάει με λατρεία στα μάτια και θα κρέμεται από τα χείλη σου (και από άλλα πράγματα) και άσε τις ανεξάρτητες και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναικάρες για άλλους, που δεν είναι μισογύνηδες. Ασαλάμ αλέικουμ, φίλε μου, και του χρόνου ραντεβού στη Σαουδική Αραβία.

  4. Οπα ρε μεγαλε, εγώ πότε θα εχω την τυχη? Κανε μου κι εμενα την τιμη να κρατησω τη Χρυση Π**tsa. Πιο αυταρεσκος πεθαινεις….καταλαλαβαινεις τωρα το θεμα σου. Οι γυναικες δεν ειναι το προβλημα σου αλλα ο ιδιος ο εαυτος σου. Ψαχνεις λαθος πραματα να σε συκγινησουν σε μια γυναικα, δε σ ενδιαφερει κατι αλλο περα απο την εμφανιση γιατι προφανως ουτε εσυ εχεις αλλα προτερηματα απο το να εισαι καλος γ@μι@ς. Κανε μια τρυπα στον καθρεφτη κι απολαυσε το μονος εσυ με τον σουπερ εαυτο σου και μη μας πρηζεις το συκωτι με το ποσο πορνες ειναι οι γυναικες που πηγαν μαζι σου. Αν ειναι να τις βγαζεις ολες ετσι, εγω λεω να πας σε call girl. Μια χαρα θα τη βρεις εκει, κυριλε πραματα, μονο που χρεωνεται η επισκεψη. Δε πιστευω να θες να γ@μ@ς τελειως στο τζαμπα ε δικε μου???

  5. Hahahahahahahahahahahahahahahahah !!!!! SOVARA PSUXOLOGIKA PROVLIMATA !

  6. χαχα!για πλακα τα εγραψες φανταζομαι ε ?!

  7. Εγώ θα σε ευχαριστήσω για το γράμμα σου. Πολύ λίγες φορές άντρες αποκαλύπτουν αυτά που σκέφτονται. Να σε ευχαριστήσω ακόμα γιατί πλέον οι γυναίκες που αναλώνονται στο “με θέλει, δε με θέλει? ήμουν της μιας βραδιάς? ναι θέλει μόνο σεξ, αλλά εγώ τον ερωτεύτηκα και θα τον αλλάξω” θα συνειδητοποιήσουν ότι τέτοια άτομα έχουν ένα σωρό ψυχολογικά προβλήματα και είναι πολύ καλή η συμβουλή ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ μακριά! Είναι πολύ λάθος η εικόνα που έχεις σχηματίσει για το σύνολο των γυναικών και προφανώς κάποια/ος ήταν που σου τη δημιούργησε. Εσύ θα κολήσεις μόνο με κάποια που θα σε παίξει, όπως παίζεις και εσύ και ελπίζω να τη βρεις για να καταλάβεις πόσο πόνο έχεις εσύ ο ίδιος μέσα σου και πόσο πόνο προκαλείς στους άλλους γύρω σου. Καλή τύχη!

  8. Βασίλη, καλά σου τα είπε η Κρίστι και έχω άλλο ερώτημα. Δεν καταλαβαίνω, ΤΙ είναι αυτό που ουσιαστικά θα ήθελες από μια γυναίκα; Να αρνηθεί, ας πούμε, “την τιμή” που της κάνεις να κοιμηθείς μαζί της; Αν σου έλεγε, δηλαδή, μια κοπέλα, “όχι, δεν θέλω να κάνουμε σεξ όσο και να μου αρέσεις, επειδή εμπλέκονται συναισθήματα μετά και δεν θα ξέρω πώς να το διαχειριστώ…” Αν σου το έλεγε αυτό, λοιπόν, θα ξεκινούσες να τη σέβεσαι; Νομίζω πως πολλοί άνδρες έχετε μπερδέψει κάποια πράγματα στο υπεραπλουστευτικό σας μυαλουδάκι. Κατατάσσετε τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει σεξ χωρίς δεσμεύσεις) σε π#υτ@νες όπως τις αποκαλείς, ενώ πιθανώς να έχεις πλάσει ένα ίνδαλμα μιας αμόλυντης κι ανέγγιχτης “οσίας,” η οποία, όμως σεξουαλικά και ως προσωπικότητα δεν θα λέει πολλά και θα είναι εύκολα χειραγωγήσιμη. Νομίζω πως κάπου στο μυαλό σου έχεις διαχωρίσει το σεξ από την αγάπη και ψάχνεις αφενός τη σεξουαλική επιβεβαίωση μέσω του τιμωρητικού σου Εγώ (το οποίο ξεσπάει πάνω σε γυναίκες που θεωρείς “ανήθικες”) και από την άλλη έχεις ανάγκη από μια σχέση με τα αισθήματα τρυφερότητας και αγάπης όπως κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη (αλλά αυτό θα το καταφέρεις με κάποια που είναι τελείως άβουλη και “ασπόνδυλη” και σεξουαλικά δεν θα σε ελκύει). Μα για κάποιο λόγο για σένα μάλλον δεν πηγαίνουν μαζί αυτά. Όποια εμπλακεί μαζί σου σεξουαλικά είναι αυτόματα πόρνη για σένα, ενώ στην πραγματικότητα και τι δεν θα έδινες να έχεις κάποια που να σου κάνει τη δύσκολη από τη μια και να σε πλακώσει στα παρακαλετά από την άλλη και, εν τέλει, να σε κάνει θεό της. Μιλώντας γενικότερα, πάντως, προσωπικά οικτίρω νέα παιδιά σαν εσένα σήμερα. Αντί να κοιτάζετε τι το ουσιαστικό έχετε να προσφέρετε στην κοινωνία, στα παιδιά σας, αλλά και στις μελλοντικές γενιές, κάθεστε και καλλιεργείτε το υπερτροφικό σας Εγώ με ανούσια πράγματα… και ξοδεύετε ακόμα περισσότερο χρόνο στο να το αναλύετε κιόλας σε άλλους για το πόσο πρωτοκλασάτοι γκόμενοι είστε και τι “μάγκες” νομίζετε ότι είστε επειδή καταφέρνετε να κάνετε σεξ χωρίς να νιώθετε ούτε τόσο δα συναίσθημα. Αυτή είναι η γενιά τούτη; Κρίμα Βασίλη και κρίμα για τον κάθε Βασίλη εκεί έξω.

  9. Χαχαχαχαχα!!!desperate for a f*ck έχω πεθάνει στο γέλιο!!!τι καραγκιόζης ο άνθρωπος..ελεος..πιο βλήμα πεθαίνεις..

  10. Κοριτσαρες ευχαριστω για τις αποψεις σας!!Εχει ενδιαφερον να βλεπω πως φαινομαι σε διαφορα ατομα που δεν με γνωριζουν.Ναι,με γουσταρω πολυ και εσωτερικα και εμφανισιακα!Οποτε ναι ειμαι αυταρεσκος.Δεν φταιω εγω για αυτο αλλα το ειδωλο μου στον καθρεφτη και το οτι το εχω βιωσει οτι κανενα θηλυκο δεν μου εχει αντισταθει+που παρολο που φερομαι ετσι μεχρι και σχεση θελουν μαζι μου!Καποιες απο εσας ειστε εκτος(ειδικοτερα η Κρίστι,γεια σου δηλαδη)Παντως δεν με θιξατε.Αντιθετα με ερεθισατε που μου τα χωσατε!!Τhanks και παλι! xxx

  11. Ας υπάρξει και μία αντρική γνώμη εδώ. Νομίζω πωςμερικές πέσαν να σε φάνε επειδή δηλώνεις ότι είσαι όμορφος και ότι είχες πολλές κατακτήσεις. Για να κάνω και λίογ το δικηγόρο του διαβόλου, ποιο είναι το κακό εδώ? Δηλαδή κάτι γκόμενες που στήνονται και τραβάνε ένα σωρό σέλφι κι έχους ΤΙΣ απαιτήσεις από τους άντρες που θα τολμήσουν να τους μιλήσουν, αυτές το ίδιο ψώνια δεν είναι, Μαριάννα? Απλά, φίλε, νομίζω ότι ξεκινάς από λάθος βάση. Αν είναι να κάνεις γκομενιλίκια και σεξ για την πάρτη σου και μόνο, αλλά μετά να το αναλύεις στο μυαλό σου τόσο, απλά μην κάνεις σεξ τότε. Μέχρι και οι άλλες με τις οποίες έκανες σεξ ,δεν φαίνεται να το κουράζουν πολύ στο μυαλό τους. Αφού τους είπες ότι δεν θέλεις σχέση ακόμα και μετά το σεξ, τέλος, δεν το σκέφτονται. Κάνουν ό,τι κάνουν, γουστάρουν, μπορεί να κολλήσουν και λίγο, αλλά δεν θα σου δείξουν τίποτα, μιας και ήξεραν από την αρχή πού έμπλεκαν. Αν εσένα σε πειράζει που δεν σκάνε για σένα, ε φίλε, τι ήθελες? Να σε κυνηγάνε μέχρι ν’ αλλάξεις γνώμη? Αφού έχουν τη σοφία να ξέρουν ότι είναι μάταιο κάτι τέτοιο, άρα δεν μπαίνουν και στη διαδικασία. Και μην είμαστε σκληροί, γιατί να τις αποκαλούμε π#*&νες? Τα ίδια πράματα δεν θέλετε? Κάτι χαλαρό εσύ, κάτι χαλαρό κι αυτή για να περάσετε καλά. Ειλικρίνεια και συναίνεση, αυτό είναι πάνω απ’ όλα. Αν δεν το σηκώνει ο οργανισμός σου, μην κάνεις σεξ περιστασιακό. Υπάρχουν και οι πληρωμένες υπηρεσίες και δεν μιλάω τώρα για φτηνές μπουρδελοκαταστάσεις. Υπάρχουν τα μοντέλα με υπηρεσίες έσκορτ (όπως είπε κάποιος παρακάτω), που προσφέρουν κιόλας μια girlfriend experience, δηλαδή κάνεις σεξ, περνάτε και ρομαντικά, και μετά τραβά ο καθένας το δρόμο του γιατί αυτό θέλεις εσύ και γιατί αυτή είναι και η δουλειά της άλλης. Και ούτε παρεξηγήσεις ούτε να το κουράζεις στο μυαλό σου.

  12. Εσυ δηλαδη θελεις και να δηλωνεις πως δε θελεις σχεση αλλα και αυτες να σε θελουν μετα για σχεση και σαν αντρας (αλλιως ειναι πουτανες). Δε ξερω κι αν σου κοβει, σκεφτηκες ποτε απλα να μη δηλωνες τοσο ευθαρσως πως δε θελεις δεσμευσεις κ πως μονο τιμη τους ειναι των γυναικων να πηγαινουν μαζι σου; απλα να βλεπεις πως παει το πραγμα; κατα τα αλλα τι ναπω..εισαι απαραδεκτος…νεο παιδι να σκεφτεσαι ετσι, να φερεσαι ετσι και να το λες κι απο πανω…

  13. Βασίλη συμφωνώ μαζί σου. δεν ξέρουμε τι θέλουμε πλέον οι γυναίκες. εύχομαι να βρεις αυτό που ζητάς όπως όλοι μας. xxx

  14. Βασίλη συμφωνώ μαζί σου. δεν ξέρουμε τι θέλουμε πλέον οι γυναίκες. εύχομαι να βρεις αυτό που ζητάς όπως όλοι μας. xxx

  15. Πιο νάρκισσος πεθαίνεις!Το πρόβλημα το έχεις με τον εαυτό σου για αυτό χρειάζεσαι οπωσδήποτε ψυχολογική βοήθεια.Δεν με ενδιαφέρουν οι ερωτικες σου επιδόσεις αυτό που χρειάζεται σίγουρα καλλιέργεια ειναι το συντακτικό σου.Κουραστικο!!!!!!

  16. Τετοιοι ανθρωποι βγαινουν εξω στην κοινωνια και μετα αναρωτιομαστε γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε.Για να μιλας ετσι για τις γυναικες φανταζομαι πως εισαι γενικα σαν χαρακτηρας και σαν ανθρωπος.Λυπαμαι παρα πολυ πραγματικα..βγαινεις εξω ψαρευεις γκομενακια κανεις σεξ μαζι τους και μετα σου την σπανε που δεν τρεχουν απο πισω σου….Ελεος αγορακι

  17. nomizw oti tsampa mpainoume ston kopo na tou apantisoume giati tha mas thewrei anorgasmikes kai agamites !!!

  18. εχεις 7 ολόκληρες μέρες να κάνεις σεξ και αυτό φαίνεται στον τρόπο που γράφεις…άντε γειά

  19. Λένε πως στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις. Τα πράγματα στην περίπτωσή σου είναι πάρα πολύ απλά. Αυτό που λένε οι φίλοι σου είναι απολύτως σωστό, ότι καμιά δε θα άντεχε μαζί σου. Πολύ απλά γιατί η δράση φέρνει αντίδραση. Νόμος. Εσύ φέρεσαι χάλια σε αυτές και αυτές σου το επιστρέφουν. Αλλά επειδή το δείχνεις από την πρώτη στιγμή δεν προλαβαίνουν να κολλήσουν. Πάλι καλά, τουλάχιστον είσαι ειλικρινής. Για να σε παρακαλάει και να σε γουσταρει “αληθινά” μια γυναίκα όταν της έχεις φερθεί έτσι όπως περιγράφεις θα πρέπει να είναι ηλίθια ή λοβοτομημένη. ʼντρες σαν εσένα ξενερώνουν τις γυναίκες, δεν τις φτιάχνουν. Ακόμα και τις π….άνες, ναι. Ειδικά αυτές που είναι πιο περπατημένες και κάτι mlkistiria σαν εσένα τα μυρίζονται από 1 χλμ μακριά.

  20. Kαι τα αφροδίσια δεν τα φοβάσαι; Το προφυλακτικό δεν σε προστατεύει απο όλα, ειδικά αν εχουν υπάρξει προκαταρτικα στο σεξ πρι το φορέσεις.
    Πολλοί άνδρες υποφέρουν για χρόνια απο χλαμυδια, παίρνουν αντιβιώσεις, μειώνονται τα συμπτώματα για λίγο καιρό και μετά ξανά τα ίδια συμπτώματα. Πολλοι παθαίνουν στείρωση.
    Πόσο εύκολο είναι να νιώθει κανείς καλά στο κρεβάτι όταν φοβάται τα μικρόβια του άλλου, όταν σκέφτεται ότι δεν πρέπει να γλείψει τον άλλον, όταν δεν πρέπει να τον ακουμπήσει χωρίς προφυλακτικό;
    Όταν αλλάζεις πολλούς συντρόφους (και μάλιστα αυτούς με πολλές κατακτήσεις) οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου.

  21. Ευχαριστω τον καθενα σας που ασχοληθηκε αλλα κατι δεν καταλαβατε καλα!Με εχετε παρεξηγησει και γραφετε ακυρα που με κανουν να γελαω!Δεν πειραζει,εγω απλα εγραψα για να ακουσω και αλλες γνωμες.Ειναι απλη η περιπτωση,εγω δειχνω μεσω του τροπου μου οτι δεν θελω κατι σοβαρο(ακομα και οταν μου αρεσει η γυναικα).Θελω απλα να περναμε καλα και να γουσταρουμε και οι 2 στο χαλαρα χωρις τιποτα παραπανω!Ουτε θελω να κολλησουν μαζι μου,ουτε σχεσεις,ουτε ρομαντζο που μου γραφετε.Επισης ουτε το αναλυω πολυ Χρησταρα.Aυτο ειναι που μου την δινει,oτι ετσι που εγιναν πιο πολυ τα εχουμε αναλυσει μεταξυ μας εγω και οι γυναικες,παρα τα εχουμε ζησει.Πηγαν ετσι λοιπον τα πραγματα γιατι οι γυναικες γουσταραν κατι σοβαρο μαζι μου και με το που γινοταν το f*ck απο εκει και περα τις χαλαγε η συμπεριφορα μου και το πραγμα σταματαγε.Εγω ομως για αυτο εδειχνα εξαρχης τι ζηταω.Τεσπα,εγιναν πολλες παρεξηγησεις!Αν 1 κοπελα το γουσταρε ακριβως σαν εμενα θα κυλαγαν ολα καλα!Αλλα καμια τους δεν ηθελε απλα να πηδ**τ@ι μαζι μου και εγω ξενερωνα γιατι παιδια ΔΕΝ θελω κατι παραπανω!!!Εδω σας γραφω οτι δεν θελω και βαριεμαι να “πουλαω” οτι την θελω για κατι παραπανω προκειμενου να την γαμ*#ω.Αν ηταν το θεμα μου να βιωνω 1 κοπελα που γουσταρει τρελα απλα θα εκανα αυτο και θα ημουν οκ,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα!Παντως οτι με γουσταρω τοσο πολυ δεν ειναι εγκλημα,το καλο θα ειναι ο καθενας μας να αυτολατρευεται!!ΥΓ¨-> katerina να’σαι καλα,ευχομαι και σε εσενα το ιδιο κουκλα xxx

  22. αφού αυτολατρεύεσαι να την πέσεις στον εαυτό σου και να πας να γ……..! Τί θες τις γυναικες

  23. Βασιλάρα αγόρι μου, έτσι είναι οι γυναίκες. Εϊναι πολύ δύσκολο να βρεις γυναίκα που να δίνει μόνο σώμα χωρίς συναίσθημα (α ναι, και να μην εργάζεται σε οίκο ανοχής ή ως call girl). Αλλά εγώ λέω και το εξής: μήπως περιφέρεσαι σε λάθος “κύκλους”? Με άλλα λόγια, μήπως δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη γκόμενα που δεν θα έχει αναστολές ούτε με το που κάνει σεξ μαζί σου να περιμένει να της πουλήσεις παραμύθια ότι τώρα είσαι “δικός της” και τέτοιες μπαρούφες. Αλλά ρε φίλε, μπας και δεν έχεις βρει την κατάλληλη? Σκέψου δηλαδή μήπως δεν έχεις ακόμα βρει κάποια που ούτε να παραμυθιαστεί από σένα εξαρχής να μη θέλει για να κάνετε σεξ, αλλά ούτε να περιμένει κάτι μετά. Να είστε συμφωνημένα χαλαρά και οι δύο και τέλος. Αν έβρισκες μια τέτοια, όμως, θα την είχες σταθερή και μοναδική ή ψάχνεις μια ελεύθερη σχέση, εντός της οποίας θα έχει ο καθένας σας τα περιστασιακά του περπατήματα? Επειδή αν ψάχνεις αυτό, ούτε αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς φίλε, γιατί απλά ίσως να είσαι πολυγαμικός από τη φύση σου. ΟΚ. Και υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες, μόνο που αυτές κατά κανόνα καταπιέζονται κοινωνικά και το κρύβουν, οπότε προσποιούνται τις μονογαμικές και εμμένουν σε κάτι ψυχαναγκαστικές σχέσεις που δεν τις ευχαριστούν. Να ξες πάντως, οι Ελληνίδες οι περισσότερες είναι έτσι. Στη δυτική Ευρώπη μέχρι και τρίο συναινούν να κάνουν οι γυναίκες (δηλ. 2 γυναίκες, ένας άντρας) ή μπορεί ένας ή μία να είναι μπάι και να έχει ελεύθερες σχέσεις ταυτόχρονα και με τα δύο φύλα και μια χαρά, όλα νορμάλ. Ούτε κοινωνική καταπίεση ούτε να πέσουν να σε φάνε οι μεσαιωνικοί δικαστικοί (καλή ώρα). Αυτά, Βασιλάρα, άντε μακάρι να βρεις κάτι κατάλληλο γιατί δεν σε βλέπω να το απολαμβάνεις αρκετά. Καλή βδομάδα φίλε!

  24. Χαχαχχαχαχαχαχαχ πραγματικά μ’έκανες τόσο πολύ να γελάσω με το ψυχοπονιάρικο γραμματάκι σου, αφού αναρωτιέμαι αν όντως υπάρχεις η’ τα έγραψες για να μας χαρίσεις μοναδικές στιγμές γέλιου. Αλλά για να σου απαντήσω ας υποθέσουμε πώς είσαι όντως real. Κατ’αρχήν τι ζητάς τη γνώμη αγνώστων αφού οι φίλοι σου σε ξέρουν καλύτερα; Έπειτα άσε τις μη μου άπτου απαντησούλες, στο γραμματάκι σου ο καημός σου ήταν οτι αυτές δεν κολλάνε μαζί σου εκτός και αν έχεις πέρα απο όλα τ’άλλα προβλήματα και πρόβλημα έκφρασης. Συνηδητοποίησε όμως κάτι, η ομορφιά είναι υποκειμενική πρώτον και πηγάζει κυρίως απο μέσα μας, ακόμη και ένας κλώνος του br pitt να είσαι σε 25 χρόνια που θα πατσαβουριάσεις να παίρνεις αγκαλιά τη χρυσή σου π**τσα όπως λες και να παρηγοριέσαι γιατί όχι γυναίκα ούτε γαιδάρα δεν κάθεται με τον κομπλεξισμό σου. Όμως σ’ευχαριστώ που μ’εκανες να πλαντάξω στο γέλιο, στείλε μας και άλλα τέτοια γραμματάκια είναι φοβερά!
    (Σοβαρά τώρα στην επόμενη σου απαντησούλα αν μπορεις να σκεφτείς απο την έλλειψξ σεξ, πές μας λίγο για το οικογενειακό σου background, περιπτώσεις σαν τη δικ?η σου έχουν φάει πολλή φάπα ως παιδιά, ή πολλή φτύσιμο). Βασιλάκη δεν ξέρω αν θα μπορούσες να κάνεις καριέρα ως γαμ***ς, βάζω στοίχημα οτι είσαι άσχετο, αλλά ως κλόουν ρε συ θα χεζόσουν στο ταληρο. Α και κάτι να μάθεις απο δώ, οι ΑΝΔΡΕΣ, έχουν μια λέξη που λέγεται ντομπροσύνη που σημαίνει να τιμάς τα παντελόνια που φοράς όσο σαβουρογάμης και να είσαι. Αυτό είναι που ξεχωρίζει τα παιδάκια απο τον ανδρικό πληθυσμό. Γιατί δικαίωμα σου να το παίζεις αρσενική πουτ*να αλλά και να μυξοκλαίς επειδή σε φτύνουν και δε θέλουν σχέση μαζί σου;;;; Πραγματικά πες μας και άλλα χαχχαχαχχαχαχαχ

  25. “Αυτό που μου τη δίνει στα νεύρα είναι όταν έχει γίνει η πράξη και έξω στην παρέα δεν φαίνεται τίποτα από μεριάς της, σαν να μην έγινε ποτέ και όλα καλά, νιώθω ότι καλός ήμουν για χθες… Τότε δεν πολυγουστάρω και το σταματάω ακόμα κι αν η κοπέλα θέλει να συνεχιστεί, αλλά εγώ δεν θέλω να είμαι αυτός που απλά θα την “εξυπηρετεί” ενώ δεν με γουστάρει σαν άντρα.”
    “Με λίγα λόγια έχω μπλέξει και με γυναίκες που δεν γούσταραν free και έκαναν μαζί μου επειδή τους άρεσα πολύ και αυτές θα ήθελαν κάτι παραπέρα, ανάλογα από το πως θα πήγαινε… ”
    Καταλαβαίνεις φαντάζομαι, ότι αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις είναι αντιφατικά.. Το πρόβλημά σου είναι ότι δε θες πραγματικά κάτι free, όπως λες. Θες να είναι free από μέρους σου και η κοπέλα να κόβει φλέβες για σένα, ώστε να επιβεβαιώνεσαι (αφού είσαι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ) , αλλά να μη σου γκρινιάζει κιόλας που δεν ανταποκρίνεσαι στα συναισθήματά της. Δε γίνεται να τα έχεις όλα δικά σου. Σχέση ελεύθερη σημαίνει μόνο σεξ.

  26. Ρε φιλε ειλικρινα εισαι 26 χρονων? γιατι φερεσαι σαν 15χρονο…Εισαι κακομαθημενος και μεγαλο ψωνιο. Κατ’αρχην μονος σου λες οτι δεν ψαχνεσαι για σοβαρα κι οταν σου καθονται οι κοπελες τις λες πουτανες. Εχεις καταλαβει οτι εισαι αρσενικη πουτανα? Κι οχι μονο αυτο αλλα γινεσαι απαξιωτικος και βιαιος απο οσο λες. Φανταζομαι θα εχεις και κανενα οιδιποδειο. Εσενα γιατι σου επιτρεπεται να κανεις οτι γουσταρεις και να μη χαρακτηριζεσαι, αλλα εκεινες να χαρακτηριζονται επειδη σου καθονται? Εισαι βλημα. Το αγορακι της μαμας. Επισης εισαι κοινωνικα αμορφωτος. Καλλιεργησου λιγο γιατι σε βλεπω να μενεις με το πουλι στο χερι αργοτερα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More