Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αποθεώθηκε στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου ΑΡΓΥΡΟΥ ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης- Helexpo , το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου όπου χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρόν σε ένα μαγικό βράδυ! Από πολύ νωρίς οι θαυμαστές και θαυμάστριες του βρέθηκαν στο τόξο της ΧΑΝΘ για να παρακολουθήσουν την συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη, με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95,1.


Ο τραγουδιστής σε λίγες ημέρες ολοκληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ενώ στις άδειες του πραγματοποίησε επιλεγμένες εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας προκειμένου να βρεθεί κοντά στο κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Ο κάθε σταθμός της mini περιοδείας ήταν sold out με τον τραγουδιστή να δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε του εμφάνιση. Εκρηκτική ατμόσφαιρα και κέφι που ξεσηκώνει το κοινό στους ρυθμούς των επιτυχιών του που έχουμε αγαπήσει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, Wish Star Sponsor του Μη-Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-A-Wish / Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδας, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας του στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Διεθνή Έκθεση για να στηρίξει με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια και το τόσο σπουδαίο έργο του οργανισμού.

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στηρίζει την προσπάθεια του Make-A-Wish , που εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες προσφέροντας Δύναμη, Χαρά και Ελπίδα στον αγώνα τους. Εκεί βρέθηκαν και αρκετές απ’ τις θαυμάστριες του καθώς και εθελόντριες του οργανισμού για να φωτογραφηθούν μαζί του και να στηρίξουν την προσπάθεια .

Αυτή την περίοδο ο τραγουδιστής βρίσκεται στο στούντιο ολοκληρώνοντας την νέα του πολυσυλλεκτική δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Cobalt, ενώ σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των χειμερινών του εμφανίσεων με την Πάολα στο Teatro Music Hall .

Read More

And More