ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Το “Top Chef” αλλάζει μέρα για να σωθεί !

Σίγουρα θα ξέρετε την παροιμία που λέει … “όπου φύγει-φύγει” ! Ε, ναι ,λοιπόν, “όπου φύγει – φύγει” η Νάντια Μπουλέ , – όχι απο τον ΑΝΤ1, μην είσαστε κακοί άνθρωποι – , αλλά από το Σαββατόβραδο ! Μετά την τηλεοπτική, μετωπική σύγκρουση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ,δεν άντεξε και μετακομίζει !

Με άλλα λόγια ; Μετά απο δύο εβδομάδες τηλε-μαχίας με το Mega , οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισαν να μετακομίσουν το “Top Chef” προκειμένου να του δώσουν το …φιλί της ζωής και να το αναστήσουν στους πίνακες τηλεθέασης.

Ως γνωστόν οι χαμηλές πτήσεις του κουζινο-ριάλιτι του ΑΝΤ1 ήταν ώρες – ώρες τόσο χαμηλές, που άγγιζαν …πολικές τηλε-θερμοκρασίες.

Αποτέλεσμα ; Το “Τοp Chef” σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” , θα παίζει πια κάθε Πέμπτη βράδυ στις 9.00 (εννοείται όταν δεν θα έχει ποδόσφαιρο) ,ενώ πιθανότατα το Σάββατο το βράδυ πριν την επανάληψη του “Ολα 11” ,να βλέπουμε σε επανάληψη το “X-Factor Live” της Παρασκευής ,έτσι ώστε αν χάσαμε κάτι την προηγούμενη, να το εμπεδώσουμε για τα καλά την επόμενη !

Read More

And More