Ποια λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ κρύβονται πίσω από τους ρόλους του “Game of Thrones”;

Πίσω από τους διάσημους χαρακτήρες του «Game Of Thrones» κρύβονται κάποιοι πολλοί τυχεροί κύριοι και κυρίες που μεταμορφώθηκαν εντελώς για τις ανάγκες των ρόλων τους…Εγιναν γνωστοι φορώντας πανοπλίες και χιτώνες, κρατώντας σπαθιά και πολεμώντας με δράκους. Ομως οι πριγκίπισσες και οι πολεμιστές του «Game of thrones» έχουν και πραγματική ζωή, έξω από τον παραμυθένιο κόσμο του Τζον Μάρτιν. Πολλές από τις κυρίες του GOT θα δούμε στα spin-off’s επιτυχημένων ταινιών που θα προβληθούν τη σεζόν 2014-2015 εντελώς αγνώριστες.

Οπως για παράδειγμα στην περίπτωση της κατάξανθης καλλονής Ντενίρις Ταργκέριεν, της γητεύτρας των Δρακών του «Game of Thrones». Στην πραγματικότητα, η όμορφη 26χρονη ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ δεν είναι καθόλου ξανθιά αλλά καστανή. Είναι απόφοιτος του Drama Centre London και έχει παίξει και στο Μπρόντγουεϊ τη Holly Golightly στο «Breakfast at Tiffany’s». Φέτος τη βλέπουμε στο πλευρό του Τζουντ Λο στο «Dom Hemingway» ενώ θα ενσαρκώσει τη σούπερ ηρωίδα Τζένεσις στο «Terminator».

Ως βασική ηρωίδα στο Terminator έχει εμφανιστεί και η 40χρονη Λίνα Χίντεϊ, που είναι ίσως η μεγαλύτερη σταρ του καστ, με παρελθόν σε ταινίες όπως «Οι αδελφοί Γκριμ», «Τα απομεινάρια μιας μέρας» και τελευταία στον ρόλο της βασίλισσας των «300». Και αν δεν σας λέει τίποτα η φυσιογνωμία της είναι γιατί η Χίντεϊ δεν μοιάζει καθόλου με τη Σέρσεϊ Λάνιστερ, που ενσαρκώνει στην επική σειρά. Στην πραγματικότητα, η Χίντεϊ είναι μελαχρινή με κοντό μαλλί, μένει στο Λος Αντζελες, είναι χορτοφάγος και φανατική της γιόγκα.

Οι πόρτες του Χόλιγουντ άνοιξαν και για τη Νάταλι Ντόρμερ, που υποδύεται τη Μάρτζορι. Η πριγκίπισσα του οίκου των Ταϊρέλ είναι στην πραγματικότητα ξανθιά και ως ξανθιά θα εμφανιστεί στον ρόλο της Κρεσίντα στη σειρά μπλοκμπάστερ ταινιών «The Hunger Games» τη σεζόν 2014-2015.

Extreme makeover έχουν υποστεί όμως και οι άντρες της σειράς. Πολύ διαφορετικός είναι ο Αλφι Αλεν, ο αδελφός της διάσημης τραγουδίστριας Λίλι Αλεν, που υποδύεται τον Θίον Γκρέιτζοϊ, τον πλέον βασανισμένο ήρωα του Game of Thrones, ο οποίος εμφανίζεται συνήθως βρώμικος και πληγωμένος. Στην πραγματικότητα ο Αλφι είναι κατάξανθος με χαρακτηριστικά καλομαθημένου παιδιού που έχει μεγαλώσει σαν βασιλιάς και όχι ως παραπαίδι των Σταρκ. Εχει φοιτήσει στο St John’s College του Πόρτσμουθ και παίζει συχνά σε ταινίες εποχής, όπως στην «Ελίζαμπεθ» και στην «Εξιλέωση».

Αρκετά διαφορετικός είναι στην πραγματικότητα και ο Πίτερ Ντικλέιτζ, που υποδύεται τον Τύριον Λάνιστερ. Το αγαπημένο παιδί του συγγραφέα και ο πιο ενδιαφέρων ρόλος της σειράς έχει κερδίσει EΜΜΥ και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο «GOT=», ενώ έχει εμφανιστεί τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη κυρίως σε ταινίες φαντασίας. Μένει στη Νέα Υόρκη με τη γυναίκα του και την κόρη τους, είναι χορτοφάγος και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων…

* Πάνω από 250 ήρωες έχουν κάνει την εμφάνισή τους έως σήμερα στη σειρά που έχει πάρει 24 βραβεία, ανάμεσά τους και ΕΜΜΥ, και μεταδίδεται σε 24 χώρες. Ο τέταρτος κύκλος προβάλλεται στην Ελλάδα από τη NOVA μόλις 48 ώρες μετά την πρώτη μετάδοση του στην Αμερική.

Πηγή: Εθνος

Read More

And More