Έλληνας παρουσιαστής δηλώνει: ”Ο τρίτος μου γάμος θα είναι με άντρα για να κρατήσει!”

Είναι γνωστός για το χιούμορ του και την αφοπλιστική του ειλικρίνεια. Ο Δημήτρης Σταρόβας κάθε φορά που δίνει συνέντευξη είναι απολαυστικός! Αυτή τη φορά μίλησε στο Κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη για τη συνεργασία του στον ΑΝΤ1 με τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τους δύο γάμους του, τη σχέση του με την κόρη του. Ο μουσικός και παρουσιαστής αποκαλύπτει, επίσης, ότι μισεί τα χρήματα και πως ο τρίτος του γάμος θα είναι με… άντρα!

Η οικονομική καταστροφή που είχατε υποστεί πριν μερικά χρόνια ήταν ο λόγος να επιτρέψετε ενεργά στην τηλεόραση;
Κάνω τηλεόραση πιο ενεργά επειδή μου αρέσει αυτό που βλέπετε, γουστάρω αυτή την εκπομπή, αλλά το οικονομικό είναι μεγάλο κομμάτι. Αν δεν δουλέψεις, δεν θα φας. Έτσι μας έχουν καταντήσει. Για να ντυθείς θες λεφτά, για να γεννήσεις πάλι λεφτά, για να μορφωθείς ξανά λεφτά και για να πεθάνεις -ακόμα κι εκεί- λεφτά. Ε, άντε γαμηθείτε πια! Γι’ αυτό σου λέω, τα μισώ τα λεφτά! Όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το χρήμα. Εδώ ο άλλος είναι έμπορος βρεφικών κρεμών και τις νοθεύει για να βγάζει παραπάνω ευρώ. Μα, είναι δυνατόν; Αυτά με στεναχωρούν πάρα πολύ. Άσε που κυνηγάς συνέχεια το χρήμα για να γίνεις -και καλά- ευτυχισμένος, κι όταν έρθει, μπορεί να μη γίνεις ποτέ πραγματικά χαρούμενος. Όταν έπαθα την οικονομική καταστροφή, τρελάθηκα!

Είχατε πει ότι θέλατε να αυτοκτονήσετε…
Όχι ρε, αυτά είναι χαζομάρες! Παράφρασαν αυτό που είπα. Είχα πει ότι ήθελα να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Και όντως αυτό ήθελα! Είδα τη ζωή μου όλη να καταρρέει, τόσοι κόποι να πηγαίνουν στράφι… Με τον καιρό συνήλθα, γιατί όλο αυτό με είχε κλονίσει πολύ και ψυχολογικά, δεν ήμουν πολύ καλά κι άρχισα να δουλεύω και να ζω όπως έκανα και πριν. Τα λεφτά θα στα πάρουν, την ψυχή δεν θα σου την πάρουν. Καταλαβαίνω αυτόν που φτάνει σε απόγνωση, αλλά είναι γελοία πράξη η αυτοχειρία. Εμένα μου έδωσε κουράγιο η σκέψη της κόρης μου, η δύναμη που είχα μέσα μου. Έτσι ξαφνικά έγινε μέσα μου ένα «κρακ» και είπα «όχι, δεν θα χάσω τη ζωή μου για τα λεφτά». Δεν θα μπορούσε κάτι τέτοιο να αφήσω να με τελειώσει ή να δώσω τέλος στη ζωή μου, όπως έγραψαν, γιατί έχω κι ένα παιδί. Δεν το ξεχνάω αυτό…

Πώς είναι η σχέση σας με τη 10χρονη κόρη σας;

Σπουδαία! Έχουμε άριστη επικοινωνία, μιλάμε πολύ, κάνουμε παρέα και είμαστε φίλοι. Είναι μεγάλη παπαριά αυτό που λένε ότι στα παιδιά δεν πρέπει να τα λέμε όλα. Μα, τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα! Τι ακριβώς να τους κρύψεις; Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εγώ τα συζητάω όλα με την κόρη μου. Είμαστε δύο πολύ καλά φιλαράκια και συνεννοούμαστε άψογα. Η μικρή είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Να σκεφτείς ότι, πολλές φορές, με κράζει το ίδιο μου το παιδί. Θέλει να είμαι αδύνατος και όχι «χοντρούλης», όπως με λέει. Ευτυχώς, εκείνη μοιάζει στη μαμά της, οπότε σώθηκε το παιδί (γελάει).


Είναι αλήθεια ότι έχετε παντρευτεί 2 φορές;

Ναι, μία στα 26 μου και μία αργότερα. Στο κεφάλαιο γάμος δεν ήμουν τόσο τυχερός. Και οι δύο μου γάμοι ναυάγησαν.

Οπότε δεν θα υπάρξει τρίτος.
Όχι, εννοείται ότι θα παντρευτώ και τρίτη φορά!

Αλήθεια;
Ναι, μόνο που ο τρίτος μου γάμος θα είναι με άντρα για να κρατήσει (γελάει).

Σας το εύχομαι! Είχατε ποτέ θέμα με τα κιλά και την εικόνα σας;
Όχι, γιατί όπως συνηθίζω να λέω, εγώ δεν είμαι χοντρός είμαι νεόχοντρος. Τα τελευταία χρόνια άρχισα κι έπαιρνα πολλά κιλά. Από τα 40 και μετά. Σκέψου ότι στα 26 μου που παντρεύτηκα, ήμουν κούκλος και είχα πολύ καλό σώμα. Αλλά και τώρα που πάχυνα, μια χαρά αισθάνομαι, δεν ντρέπομαι, ούτε νιώθω κόμπλεξ για τα κιλά μου. Σκέψου ότι όταν έκανα δύο γάμους που ήμουν «κανονικός», αυτοί απέτυχαν, ενώ τώρα ως παχουλός έχω περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες! Άρα με θέλουν για το σώμα μου! (γελάει).

Και για το χιούμορ σας…

Το χιούμορ είναι όντως αφροδισιακό και αρέσει στις γυναίκες. Το θέμα είναι ότι κι αυτές πια έχουν τα θέματά τους. Εννοώ τα θέματα στην εικόνα τους. Μα είναι δυνατόν, επειδή το προστάζουν οι τάσεις τη μόδας, να είναι η άλλη τόσο αδύνατη που να πετάνε τα κόκκαλά της; Ε, μου έρχεται να τους πετάω πατάτες τηγανιτές στη μούρη, να τις πάρω όλες και να τις βγάλω για φαγητό. Αμάν πια! Ειλικρινά τώρα, τα λυπάμαι αυτά τα κορίτσια που ζουν με μαρούλι και πράσινο τσάι. Εννοείται ότι ο καθένας ζει και εκφράζεται όπως θέλει, αλλά για μένα δεν είναι ωραία εικόνα μία κοπέλα με τα κόκαλα έξω.

Read More

And More