Military, Denim, 70’s: Τρεις από τις πιο must τάσεις της νέας σεζόν στις βιτρίνες του TLIFE

Νέα σεζόν, νέες τάσεις! Και μπορεί ο καιρός να επιμένει να είναι χειμωνιάτικος εμείς όμως έχουμε ήδη αρχίσει να ψωνίζουμε τα trends της άνοιξης και να φτιάχνουμε τις wishlists μας.

Τρεις λοιπόν από τις τάσεις που επικράτησαν αυτή τη σεζόν και που ξεχωρίσαμε ανάμεσα στις υπόλοιπες είναι η Military, το denim σε όλες τις εκδοχές του και το στιλ της δεκαετίας του ’70.

Η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα εμπνεύστηκε από αυτές και έκανε μια επιλογή από ρούχα και εντυπωσιακά αξεσουάρ για να σου δείξει πως να προσαρμόσεις κι εσύ τις δυνατές αυτές τάσεις των catwalks στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Λοιπόν εσύ ποια θα επιλέξεις;

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Για την άνοιξη του ’15 πολλοί σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από το military στιλ για τις συλλογές τους και μπορείς κι εσύ πολύ εύκολα να το ενσωματώσεις στο look σου με χακί κομμάτια και αξεσουάρ.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις τι ξεχώρισε για σένα η Σοφία!

/
Aπό τα παλτό, τα φορέματα, τα παντελόνια και τα jackets, το αγαπημένο υλικό όλων μας αυτήν τη σεζόν έχει την τιμητική του και εδώ θα βρεις τα ωραιότερα κομμάτια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Platforms sandals, εμπριμέ patterns αξεσουάρ διακοσμημένα με κρόσσια και όλα όσα χρειάζεσαι για να συνθέσεις ένα από τα πιο hot στιλ της σεζόν -που δεν είναι άλλο από αυτό της δεκαετίας του ’70- θα τα βρεις εδώ…

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More