Η πρόταση γάμου του Αντώνη Ρέμου στην Υβόννη!

Πρόταση γάμου μπροστά σε 3.000 θεατές έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος στην αγαπημένη του Υβόννη Μπόζνιακ, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Έλληνας τραγουδιστής που δεν κρύβει τον έρωτά του για το καλλίγραμμο μοντέλο από την Κροατία, βρέθηκε στη Ρόδο για μια συναυλία και έκανε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην σύντροφό του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, το βράδυ του Σαββάτου, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε με μια αγκαλία λουλούδια στην κεντρική πλατεία του Αρχαγγέλου στη Ρόδο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού που τον περίμενε, πήρε το μικρόφωνο και έκανε πρόταση γάμου στην Υβόννη. Οι 3.000 θεατές, που βρίσκονταν εκεί για την προγραμματισμένη συναυλία του διάσημου τραγουδιστή ξαφνιάστηκε, ενώ η αγαπημένη του τον κοιτούσε σαστισμένη. Το μόνο που έκανε όταν έφυγε η αμηχανία της στιγμής, ήταν να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει.
Το λαμπερό ζευγάρι έφθασε στο “σμαραγδένιο νησί” το απόγευμά του Σαββάτου, με μια πολυτελή θαλαμηγό Τούρκου επιχειρηματία, του ανθρώπου που έχει γίνει ο φύλακας-άγγελός του, τους τελευταίους μήνες.
Λίγο αργότερα ετοιμάστηκαν και ξεκίνησαν για τη συναυλία. Πριν ανέβει, μάλιστα στη σκηνή, ο Έλληνας τραγουδιστής βρισκόταν απομονωμένος με την Υβόννη σε στρατιωτική σκηνή που είχε στηθεί ως καμαρίνι. Η συναυλία ξεκίνησε με το συγκρότημα 1550 και όταν ο Αντώνης εμφανίστηκε στο stage εκαντοντάδες πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Αντώνης Ρέμος πήρε ένα μεγάλο καλάθι τριαντάφυλλα, πλησιάσε την παρέα στην οποία βρισκόταν η Υβόννη με τον Τούρκο επιχειρηματία, την κοίταξε στα μάτια με νόημα και της πρόσφερε τα λουλούδια. Τότε πήρε το μικρόφωνο και είπε: “Τώρα σου κάνω πρόταση!”. Το τι ακολούθησε από το κοινό δεν περιγράφεται…

Μετά το τέλος της συναυλίας ο Αντώνης πήρε την παρέα του και πήγε για ψαράκι στην Αφάντου και μετά στα μπουζούκια στη Σαμπρίνα, τον Σπυράκο και τον Δασκουλίδη, όπου διασκέδασαν όλοι μαζί.


Η Υβόννη Μπόζνιακ στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου!

Read More

And More