Star καλεί Τζένη όβερ! Τι συζητά η Τζένη Μπαλατσινού;

Ιούλιος μήνας και δεν λέει να ηρεμήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Ολο και κάτι γίνεται και τσουπ να σου τα λιμνάζοντα νερά ταράσσονται και πάλι. Και για ν ΄ακριβολογώ από την στιγμή που λόγω των ραγδαίων πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων υπήρξε ένα τεράστιο πάγωμα στο χώρο, με πολλές τηλε-αναταράξεις αναμένεται να είναι και ο Αύγουστος.

Που θέλω να καταλήξω; Πως μόλις χθες έμαθα για το στενό κι επίμονο φλερτ της Τζένης Μπαλατσινού με το Star. Οι Starικοί σου λέει έχουν προσεγγίσει εδώ και αρκετές μέρες το πρώην γνωστό μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, προκειμένου να συζητήσουν μαζί της το ενδεχόμενο να συνεργαστούν την νέα τηλεοπτική χρονιά.

Θέλουν να συνεργαστούν μαζί της στη καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή – μαγκαζίνο που θέλουν να κάνουν και να βγαίνει στον αέρα από τις 12.00 μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι.

Και επειδή πολλοί και διάφοροι λένε πως έχουν συζητήσεις, επαφές και τηλεοπτικά πάρε-δώσε αυτή την εποχή, η Τζένη είχε όντως αυτή τη προσέγγιση από το Star, μιας και κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, δύο φορές έχει κάνει την εμφάνισή της στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς και την έχει δει ο κόσμος.

Αυτά, γιατί κάποιοι άλλοι προσπαθούν να πουλήσουν… φήμες-φούμαρα και δεν λέει….

Read More

And More