Πάσχει από καρκίνο ο Michael Douglas!

Συγκλονίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Michael Douglas πάσχει από καρκίνο στο λάρυγγα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του περιοδικού “People”, o 65χρονος Αμερικανός ηθοποιός διαγνώσθηκε πως πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα και θα υποστεί σε χημειοθεραπεία. “Οι γιατροί διέγνωσαν πως ο Michael Douglas έχει έναν όγκο στον λάρυγγα”, γράφει η ιστοσελίδα επικαλούμενη εκπρόσωπο του ηθοποιού.
Ο Michael Douglas θα χρειασθεί να υποβληθεί σε αγωγή οκτώ εβδομάδων, που θα συνδυάζει ραδιοθεραπεία και χημειοθεραπεία και οι γιατροί του ευελπιστούν σε πλήρη ίασή του, σημειώνει ο εκπρόσωπος. “Είμαι πολύ αισιόδοξος”, τονίζει ο τιμημένος με Όσκαρ ηθοποιός σε ανακοίνωση που αναπαράγει το “People”. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πλευρό του είναι συνέχεια και η σύζυγός του, Catherine Zeta-Jones.
Ο ηθοποιός, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του Kirk Douglas, 93 ετών σήμερα, έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 40 ταινίες, υπηρετώντας όλα τα είδη του κινηματογράφου. Ενώ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η συνέχεια της ταινίας Wall Street, που του χάρισε το Όσκαρ.

Read More

And More