Μαρία Έλενα Κυριάκου: Η νικήτρια του The Voice μίλησε στην Τατιάνα για το διαζύγιό της και το talent show!

Η Μαρία Ελένη Κυρικάκου κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο ελληνικό The Voice έχοντας ως coach τη Δέσποινα Βανδή. Η 30χρονη Κύπρια τραγουδίστρια, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του show, βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε στην εμπειρία της και τη γεύση που της άφησε η συμμετοχή της αλλά και στα προσωπικά της. Δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιο από το σύζυγό της και για τα τρία της παιδιά!

Για το διαζύγιο
Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η στιγμή του χωρισμού μου. Έκανα 2,5 χρόνια για να πάρω την απόφαση να χωρίσω. Πήγαινα συχνά στον πνευματικό μου και επισκέφτηκα παιδοψυχολόγο για να είμαι σίγουρη για την απόφαση που θα έπαιρνα, γιατί μαζί θα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Ήθελα να είναι υπεύθυνο αυτό που θα έκανα. Στην αρχή ο πνευματικός μου δεν το επέτρεπε. Συνάντησα άρνηση. Γι΄αυτό και προσπάθησα να σώσω το γάμο μου, κάνοντας ένα τρίτο παιδί

Η επόμενη μέρα του χωρισμού
Η επόμενη μέρα με βρήκε με πολύ κλάμα, και μου φάνηκε πολύ βαρύ το σπίτι, και το ότι θα ήμουν μόνη με τρία παιδιά. Έκανα το σταυρό μου και είπα ο θεός είναι μεγάλος και θα με βοηθήσει. Πλάνταξα στο κλάμα μια φορά και τέλος. Είπα ως εδώ! Όποτε έχω δυσκολίες, το πρώτο πράγμα που επικαλούμαι είναι ο Θεός!

Για τη σχέση της με το Θεό

Πριν από κάθε μου εμφάνιση στο Voice έψαχνα μια εκκλησία για να προσευχηθώ. Το βρίσκω πολύ βοηθητικό για μένα. Κάθε άνθρωπος αγαλλιάζει με διαφορετικό τρόπο.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More