ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 10 τυχερές κερδίζουν ένα άρωμα και μια τσάντα Panos Emporio!

Ο οίκος Panos Emporio παρουσιάζει την νέα ξεχωριστή συλλογή γυναικείων αρωμάτων. Μία συλλογή εμπνευσμένη από στοιχεία της φύσης, όπως το φως του ηλίου, και έντονα συναισθήματα όπως είναι η αγάπη.

Αγάπη όχι μόνο μεταξύ ανθρώπων, αλλά αγάπη για την φύση, για την θάλασσα, τα χρώματα του ουρανού…

Ο διεθνώς καταξιωμένος σχεδιαστής στο χώρο των μαγιό και αξεσουάρ, Πάνος Παπαδόπουλος, περιγράφει τις αναμνήσεις του από όμορφα καλοκαίρια στις Σπέτσες και την Σκόπελο που τον ενέπνευσαν στην δημιουργία της νέας αυτής συλλογής. Ωραίες μυρωδιές από κήπους, δέντρα, και τη θάλασσα, ωραίες εικόνες από όμορφα, ήρεμα πρωινά και
γοητευτικά δειλινά, και συναισθήματα μοναδικά που δημιουργούνται υπό το φως του ηλίου η του φεγγαριού, σε πανέμορφες παραλίες, όλα συνέθεσαν την έμπνευση για τη δημιουργία των αρωμάτων.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία γυναικεία αρώματα που ονομάζονται Coco Sun, Gold flower και Floral Secret τα οποία έχουν την ίδια φιλοσοφία αλλά ξεχωριστές προσωπικότητες. Το Coco Sun, ένα απαλό και αισθησιακό άρωμα με στοιχεία καρύδας. Το Gold flower, ένα κομψό και ρομαντικό άρωμα από ξεχωριστά λουλούδια. Το Floral Secret, ένα πλούσιο,
φρουτώδες άρωμα με νότες βατόμουρου και φύλλα ορχιδέας.

Καν’τα δικά σου!
Το καλύτερο part; Ένα από αυτά τα αρώματα μαζί με μια τσάντα μπορεί να γίνουν δικά σου. Αρκεί να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Οι τυχερές θα είναι 10 και θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης. Κι εσύ μπορεί να είσαι μια από αυτές!

Read More

And More