Πάρτι μόδας με εντυπωσιακές παρουσίες και διάσημους καλεσμένους!

Σε στίβο μόδας και μουσικής μετατράπηκε το κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού το βράδυ της Τρίτης. Στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε και ήταν αφιερωμένο στην παρουσίαση της συλλογής Alexander Wang x H&M (δες εδώ λεπτομέρειες για τη συλλογή) βρέθηκαν πολλά αγαπημένα πρόσωπα από την εγχώρια showbiz.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις Cheerleaders των Eθνικών μας Oμάδων – Greek Drops – να χρησιμοποιούν το σκηνικό για μια μοναδική επίδειξη που έδωσε το έναυσμα για το άνοιγμα της συλλογής και ακολούθησε exclusive performance των Onirama με τον ανατρεπτικό frontman τους, Θοδωρή Μαραντίνη να ξεσηκώνει τον κόσμο.

“Από το shop-in-shop κατάστημα σε σκηνικό στίβου μέχρι το American sport event catering και τις εμφανίσεις των Greek Drops και των Onirama, θελήσαμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο με το αθλητικό ύφος της συλλογής και να δείξουμε ότι τα καθημερινά ρούχα μπορούν να είναι μόδα. Χαιρόμαστε με τον ενθουσιασμό του κόσμου απόψε και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα δείξουν τον ίδιο ενθουσιασμό για τη συλλογή την ημέρα του λανσαρίσματος”, δήλωσε η Dominique Fantaccino, Country Manager της H&M στην Ελλάδα.

Δες φωτογραφίες με τους διάσημους καλεσμένους της βραδιάς!


Τζένη Θεωνά


Al Giga, Dominique Fantaccino, Δημήτρης Αλεξάνδρου


Ελένη Πετρουλάκη


Ελένη Φουρέιρα


Νάντια Μπουλέ


Μύρωνας Στρατής


Αθηνά Οικονομάκου


Γιάννης Στάνκογλου


Οι Onirama εν δράσει

Read More

And More