Ο Κώστας Μαρτάκης με δική του εκπομπή στο “Ε”;

Κι αν σου κάτσει; Ε, του Κώστα Μαρτάκη φέτος του έκατσε και απ ΄ότι φαίνεται θα είναι η χρονιά του. Μετά την παρουσία του στο “Dancing”, ο νεαρός τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τους υπευθύνους του “Ε” και λίαν συντόμως θα δοκιμάσει την τύχη του ως παρουσιαστής κανονικά και με το νόμο, αναλαμβάνοντας να παρουσιάσει δική του εβδομαδιαία εκπομπή.

Για το περιεχόμενο της εν΄ λόγω εκπομπής ακόμα δεν έχει ακουστεί επίσημα τίποτα, αν και οι φήμες θέλουν τον Κώστα να αναλαμβάνει εκπομπή η οποία λέει θα έχει έντονο ταξιδιωτικό, αλλά και νεανικό χαρακτήρα. Να υποθέσω πως θα έχει να κάνει με μία νέα τηλεοπτική έκδοση που θα κουβαλά έντονο το άρωμα του… world party με την σφραγίδα του “Ε” ή μήπως κάνω λάθος;

Οπως και να ΄χει πάντως, οι ιθύνοντες του Ε θέλουν να βγάλουν στον αέρα μία πολύ προσεγμένη εκπομπή από την πρώτη μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια, μιας και ο Κώστας είναι ένα παιδί που το πιστεύουν πάρα πολύ και έχουν σκοπό να επενδύσουν επάνω του σοβαρά, μιας και απ ΄ότι μαθαίνω η συνεργασία τους αυτή θέλουν και να πετύχει και να έχει και διάρκεια.

Ιδωμεν…

Read More

And More