Τέλειο κορμί σε 30 ημέρες

Η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου, που γυμνάζει την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, ετοίμασε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να σε “βγάλει” στην παραλία πιο αδύνατη από ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι 30 ημέρες. Μην χάνεις χρόνο…

Με έξυπνο τρόπο
Το πρωτοποριακό με το πρόγραμμα των 30 ημερών είναι πως δεν σου δείχνει απλά ασκήσεις γυμναστικής. Σου προτείνει μικρές συμβουλές από δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, που με την κατάλληλη καθοδήγηση θα σε βοηθήσουν να χάσεις και κιλά. Τι θα έλεγες αν την ώρα που έπλενες το αυτοκίνητό σου, έχανες και κιλά και γύμναζες το σώμα σου; Δες εδώ μερικές απλές συμβουλές και ασκήσεις για να ξεκινήσεις το πρόγραμμα των 30 ημερών.
“Οι διακοπές σχεδόν ήρθαν και όλοι θέλουμε να τις “υποδεχτούμε” ψυχολογικά και σωματικά με το καλύτερο “κοστούμι” μας!” επισημαίνει η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου που ετοίμασε ένα βιβλίο με ασκήσεις και καθημερινές συμβουλές για δραστική απώλεια κιλών μέσα σε 30 ημέρες.
Τι είναι το Callisthenic’s Pleasure Program
Πρόκειται για το Callisthenic’s Pleasure Program που σχεδίασε η Χριστίνα Πάζιου και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα: “To Callisthenic’s Pleasure Program σχεδιάστηκε -μετά από πολύχρονη γνώση, έρευνα και εμπειρία μου ως γυμνάστρια και ως personal trainer- με σκοπό όλοι οι αθλούμενοι που συμμετέχουν να έχουν την δυνατότητα να γυμναστούν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, κάτω από την επίβλεψη, καθοδήγηση και υποκίνηση του προσωπικού γυμναστή που θα λειτουργεί ως «μαέστρος» και «μουσικός» ταυτόχρονα, για την επίτευξη των προσωπικών στόχων μέσα από την ομαδική προσπάθεια”
Το μυστικό όπλο
“Το “μυστικό όπλο” του προγράμματος είναι εκτός από τις συμβουλές και τις ασκήσεις, ο ανεπανάληπτος συνδυασμός του” τονίζει η Χριστίνα Πάζιου. Με πολύ απλά λόγια δεν θα βαρεθείς και πολλές φορές, δεν θα αισθάνεσαι καν ότι κάνεις γυμναστική. Κι όμως το σώμα σου θα αλλάζει δραμάτικα μέρα με την ημέρα.
To Callisthenic’s Pleasure Program απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας, σωματότυπου ή φυσικής κατάστασης. Θα βρεις το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο νέο βιβλίο που επιμελήθηκε η Χριστίνα Πάζιου με τίτλο “30 days Callisthenic’s Pleasure Program”.

Read More

And More