Ν. Γουμενίδης στο “Μίλα” για το χαμό του αδελφού του από τα ναρκωτικά!

Για το χαμό του αδελφού του από τα ναρκωτικά και την απόφασή του να δημοσιοποιήσει αυτήν τη δυσάρεστη περιπέτεια που έζησε μίλησε ο Νάσος Γουμενίδης στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Μίλα”.
Ο ίδιος εξήγησε ότι ο αδελφός του χάθηκε στα 34 χρόνια του μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. “Κατέβηκε στην Αθήνα στα 20 χρόνια του να σπουδάσει ηχοληψία. Όσο ήταν μαζί μου στο σπίτι και σπούδαζε έβλεπα να έρχονται κάτι περίεργοι τύποι και είχα καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Ο αδελφός μου ξεκίνησε να κάνει το “τσιγαράκι” που λέμε και μετά πέρασε σε πιο βαριά ναρκωτικά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.
Μιλώντας για το πώς έμπλεξε ο αδελφός του με τα ναρκωτικά, ανέφερε: “Αν με ρωτήσεις πώς έμπλεξε και γιατί το έκανε, θα πω ότι τα παιδιά που μπλέκουν με τα ναρκωτικά είναι αδύναμα και όχι άρρωστα. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη ζωή και γιατί θέλουν να κάνουν εντύπωση, ακόμη και αρνητική. Ο αδελφός μου νομίζω άνηκε σε αυτήν την δεύτερη κατηγορία.” και συμπλήρωσε: “Όταν κατάλαβα ότι είχε μπλέξει τσακωθήκαμε και σκέφτηκα μέχρι και να τον διώξω από το σπίτι που συγκατοικούσαμε. Ήμουν ο μπαμπάς και η μαμά στην Αθήνα και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Η όλη κατάσταση γιγαντώθηκε όμως όταν έφυγε από την Αθήνα. Δεν κατάφερε να κάνει κάτι εδώ και επέστρεψε στους γονείς στην Αλεξανδρούπολη. Αποφάσισε να επιστρέψει στα σίγουρα.”
Ο Νάσος εξομολογήθηκε πως νιώθει τύψεις για το χαμό του αδελφού του, επειδή δεν πρόλαβε να τον αποχαιρετήσει όπως ήθελε: “Ο αδελφός μου ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος και νιώθω τύψεις, γιατί τα 15 χρόνια που είχε μπλέξει ήμουν ο μόνος κακός απέναντί του, ενώ οι άλλοι τον δέχτηκαν… Δεν ήθελε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης. Θεωρούσε πως τα ναρκωτικά θα ήταν εύκολο να τα ξεπεράσει. Νομίζω ότι σε όλη την οικογένειά μου υπήρχε έλλειψη παιδείας πάνω σε αυτό το θέμα. Οι δικοί μου έκαναν όλες τις προσπάθειες. Εγώ έπρεπε να έχω το ρόλο του σκληρού και δεν πρόλαβα να τον αποχαιρετήσω και να του πω πόσο τον αγαπούσα. Απομακρυνθήκαμε αρκετά από αυτήν την ιστορία”.
Ακόμη, ο ίδιος πρόσθεσε: “Ο Δημήτρης, δυστυχώς, έφυγε και μάλιστα πολύ άδικα, αλλά με το θάνατό του έδωσε ένα μάθημα σε εμένα για το μικρό μου το παιδί. Μεγαλώνοντας την κόρη μου αντιλαμβάνομαι την ευθύνη απέναντί της. Όταν η κόρη μου μεγαλώσει θα την πάω στον τάφο του θείου της και θα της πω ότι “έφυγε πριν από χρόνια εξαιτίας των ουσιών”. Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά για εμένα είναι το σωστό”.
Τέλος, αποκάλυψε γιατί δημοσιοποίησε την ιστορία του αδελφού του: “Δημοσιοποίησα αυτήν την ιστορία για να προλάβω τα παρατράγουδα και να προστατεύσω την οικογένειά μου. Και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν αναφέρθηκε κανένας άλλος σε αυτό”.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More