Μόνο στο ΤLIFE: τα κοσμήματα,τα λουλούδια και τα δώρα των καλεσμένων του γάμου!

Οι προετοιμασίες του γάμου της χρονιάς στις Σπέτσες βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία. Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός και όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση του λαμπερού γάμου, εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα στην εντέλεια στις 7.30 το απόγευμα ,αλλά και μετά στη δεξίωση που θα ακολουθήσει στο κτήμα Κούτση.

Το TLIFE σας παρουσιάζει τα χρυσά βραχιολάκια που η βασιλική οικογένεια ζήτησε να τα φτιάξει ο καλός φίλος της οικογένειας και γνωστό κοσμηματοπώλης Dinos Koukiaris. Τα βραχιολάκια είναι φτιαγμένα από δέρμα και χρυσό και έχουν στο κέντρο τους ανάγλυφη την κορώνα. Τα 16 αυτά βραχιολάκια θα στολίζουν το απόγευμα τους καρπούς των 16 παρανύφων που θα βρίσκονται στο πλευρό της νύφης.

Ο Dinos Koukiaris, που είναι στενός φίλος τόσο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αλλά και του Νικόλαου έφτιαξε και 250 αναμνηστικά δώρα από ασήμι τα οποία θα δοθούν στους καλεσμένους μαζί με τις μπομπονιέρες. Η Νικόλαος έχει αγοράσει αρκετές φορές κοσμήματα για την Τατιάνα από το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο των Σπετσών, ενώ η Τατιάνα έχει γράψει κολακευτικά σχόλια για τη δουλειά του στη αγγλική Vogue.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE πριν από λίγες μέρες η Άννα- Μαρία, σύζυγος του Κωνσταντίνου, έκανε ειδική παραγγελία στο κοσμηματοπωλείο ένα μεγάλο αριθμό από “ματάκια” με μπριγιάν για να τα χαρίσει στις νύφες και τα εγγονάκια της.

Η νυφική ανθοδέσμη της Τατιάνας και ο στολισμός στο χώρο της δεξίωσης

Από το χλιδάτο γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα λουλούδια! Το στολισμό του χώρου της δεξίωσης αλλά και το νυφικό μπουκέτο έχει αναλάβει η εταιρεία LV Petridis.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤLIFE η νυφική ανθοδέσμη που θα κρατάει το απόγευμα η Τατιάνα θα αποτελείται αποκλειστικά από λευκά μιγκέ. Πρόκειται για μικρά λευκά άνθη σε σχήμα καμπάνουλας που είναι γνωστά και ως τα “δάκρυα της Παναγίας”. Είναι ένα αριστοκρατικό λουλούδι που συμβολίζει την αγνότητα και τη μεγαλοπρέπεια. Τα μιγκρέ έχουν ιδιαίτερο άρωμα και σύμφωνα με το μύθο το άρωμα τους προσελκύει τα αηδόνια και τα κάνει να κελαηδούν τόσο όμορφα.

Όσον αφορά, το χώρο της δεξίωσης, οι εντυπωσιακές ανθοστήλες θα κλέψουν την παράσταση, ενώ τα τραπέζια θα διακοσμούν χαμηλές συνθέσεις από ροδακινί και ροζ τριαντάφυλλα και ορτανσίες. Η επιλογή της ορτανσίας στο στολισμό είναι η καλύτερη επιλογή για έναν παραμυθένιο γάμο που ονειρεύεται κάθε κοπέλα. Οι απαλές παστέλ αποχρώσεις των λουλουδιών της δημιουργούν ένα αίσθημα αγάπης, ηρεμίας και ευτυχίας.

Το σφαιρικό ή pom-pom σχήμα τους τις έχει κάνει πολύ δημοφιλείς για τη δημιουργία συνθέσεων που τοποθετούνται στα τραπέζια των καλεσμένων. Τα λουλούδια της ορτανσίας είναι μεγάλα και αφράτα στην υφή με πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Ρεπορτάζ : Άρτεμις Θυμίου, Παυλίνα Ντάσιου

Read More

And More