TLife | The female side of life

Πιλάφι με μανιτάρια και ελιά

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Η Διαιτολόγος διατροφολόγος Βασιλική Παπαδοπούλου  σου προτείνει μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για βραδινό. Ετοίμασε το ριζότο και απόλαυσέ το χωρίς τύψεις. Έχει μόνο 250 θερμίδες.

Εύκολη 20 Λεπτά 2μερίδες

Συστατικά

  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι(προτιμώ καστανό)
  • 50 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 πιπεριά
  • 5 ελιές
  • Λίγο κρεμμύδι
  • Αλάτι πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σε μια κατσαρόλα βάλε νερό να βράσει

  • 2

    Πρόσθεσε το ρύζι, το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και αλατοπιπέρωσε

  • 3

    Όταν το ρύζι πιει τα υγρά του, κόψε τις ελιές σε ροδέλες και ανακάτεψε τες με το ριζότο

  • 4

    Σέρβιρε το ριζότο χλιαρό

  • Για να είσαι σίγουρη πως δεν έχει βάλει παραπάνω νερό, μέτρησε το στο ίδο φλιτζάνι με το ρύζι. Για ένα φλιτζάνι ρύζι δύο (δυόμιση γιατί ενδέχεται να "πιουν" και τα μανιτάρια) φλιτζάνια νερό.

    Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...